team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, September 25, 2016

Ukrainian -- Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я – 23 вересня, 2016





Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 23  вересня, 2016



По всьому світу відбуваються  конфронтації і битви, оскільки темні сили пробують зупинити втрати, яких вони зазнають. Це не дасть ніякій користі, оскільки їх влада стає фрагментованою і вони втрачають контроль над результатами подій. Їх дні полічені, оскільки їх лідери  більше не можуть командувати своїми прибічниками, щоб досягти результату, який вони планували. Уже видно кінець їх влади і впливу і вони нічого не можуть зробити, щоб змінити результат. Розглядаючи це ззовні, ви не зможете узнати істинні факти, оскільки в той же час відбувається дуже багато подій. Проте, ті, хто працює над закінченням  ворожості і введенням світового миру, розміщуються там, де вони можуть вплинути на те, що відбувається  і що важливіше для результату.

Це саме той  шлях, який треба пройти перед тим, як  стане очевидним, що головні зміни на підході,  але як тільки вони стартують, то проблеми будуть швидко вирішуватися. Усе, що вам  обіцяли,  стане проявлятися  у відносно короткий  час, оскільки приготування вже завершені. Відрада відчувати, що за такий довгий час очікування, все більше духів зрозуміли правду. Частка Світла піднялася і відбувається значне зростання  вібрацій. Ви неприступні і ніщо не змінить результат, який бачать ті, хто піднімається  Світлом. Нарешті ви почнете поїздку, яка поверне вас туди звідки ви прийшли, і ви завжди знали це підсвідомо, оскільки ви знали результат, коли ви захотіли опуститися у нижчі виміри, щоб випробувати відокремлення.

Як тільки ви повернетеся до вищих рівнів, ви матимете славне життя. Як Галактична Істота ви будете вільні, щоб вибрати ваш наступний досвід, але з наміром, щоб продовжувати вашу тривалу еволюцію. На всіх стадіях вам завжди допомагають вирішувати, який вибір кращий,  але завершальний вибір за вами. Набуваючи більше досвіду в нижчих вимірах, ви зростаєте як дух, і це краще для всіх. Фактично, ваш темп розвитку був швидшим, ніж, якщо б ви залишилися у вищих вібраціях.

Залишайтеся сфокусованим в межах вашої власної енергії і ви зможете насолодитися змінами, які прямо попереду вас. Перетворення вашого суспільства і ваших життів буде чудотворне, головним чином тому, що воно зміниться в будь-який спосіб потрібний, щоб підняти вас вгору. У звичайних умовах такі зміни зайняли б тривалий час, щоб проявитися, але більшість  важкої праці вже зроблено. Багато що чекає вас, що залишається поза вашим зором, як наприклад Міста Світла, які здивують вас своєю пишністю. Як вам вже говорили, перше з них вже близьке до прояву і за ним послідують інші.

Ніщо не відбувається без наявності специфічної мети, отже, коли  трапляються події з індивідуумом або групами духів, то необхідно зрозуміти причину. Таким чином, досвід матиме значення і якщо це для очищення карми, то ви будете здатні зрозуміти мету. Усе, що відбувається,  важливо в деякому сенсі, навіть якщо воно не очевидно для вас. Урок, вивчений через фактичний досвід, пов'язаний з дією на вас, і майже напевно не буде забутий. Отже, коли ви маєте необхідний досвід, то спробуйте  зрозуміти його причини. І тоді вам  доведеться пройти тільки один раз через цей урок. З точки зору еволюції життя було б безцільне, якщо воно  не дає  вам можливості еволюціонувати.

 Коли ви знаходитеся на межі дізнавання багато чого про вашу власну еволюцію, важливо, щоб ви помічали ваш досвід. Вивчений урок не обов'язково буде представлений вам знову, тож переконайтеся, що, коли ви його проходите, то ви сприймаєте виклик серйозно. Якщо ви цього не зробите, він майже напевно прийде знову. Вас не перевіряють за межами ваших здібностей, тож ви повинні очікувати, що вийдете переможцем. Ви можете мати друзів або стосунки, які, здається, не мають ніяких серйозних  викликів в їх життях, але зрозумійте, що зокрема ви вибираєте, як швидко ви прогресуєте. Оскільки ми знаходимося в крайніх часах, коли  природно, що ті духи, які близькі до завершення, захочуть спробувати  очистити будь-яку карму, що залишилася, і тоді  вони матимуть  можливість піднятися зараз.

Всесвіт повний життя і те, що існує у вищих вимірах, ви не може бачити. Проте у разі, якщо такі життєві форми  бажають стати видимими, вони знижують свої вібрації  з метою відвідування вашої Землі. Більш передові духи також приймуть фізичне тіло, якщо є потреба в ньому, щоб здійснювати деяку роботу на Землі. Виміри  в деяких місцях зливаються і коли це відбувається, ви можете бачити "видіння" вищих вимірів і такі прояви  іноді відомі як міражі. Також "невидимі" розділяють той же простір, що і ви, але іноді люди  бачитимуть їх перед тим, як вони зникнуть знову.

Багато людей проходять через багатообіцяючий час, пробуючи прожити свої життя в кращий спосіб, якщо можливо і уникнути  негативних проблем. Ті, які досягають цього, роблять так зосереджуючись на усьому позитивному  і живучи в енергії любові до усіх людей. Це важко, коли вам протистоять ворожі люди або ситуації, але поки  ви  залишаєтеся сконцентрованими  в межах вашої власної енергії, то ви будете просуватися вперед. Кожного разу, коли ви досягаєте успіху, ви посилюєте свою власну позицію і доростаєте до моменту, де ви  вище  повторної дії негативності навколо вас. Це, можливо, звучить суворо,  але будьте упевненими, що це стан  розуму, якого ви можете досягти, і ви стаєте щирими, будучи  Любов'ю  в дії.

Ви переконаєтеся, що люди почуватимуть себе невимушеними і піднятими вашими вищими енергіями, і задаватимуть питання, як ви  досягли цього. Ваша  манера і спосіб життя притягнуть інших, хто може прийти до вас за порадою і з бажанням узнати вашу таємницю. Немає ніякої причини, чому ви не повинні розказати їм і заохотити, щоб вони слідували вашому прикладу. Діяти з Універсальною Любов'ю в усіх ситуаціях – це те, чого вони пробуватимуть досягти, і це легше сказати, ніж зробити, але це коли-небудь доведеться почати. Кожен дух на деякій стадії стикатиметься з таким викликом і якщо вони віддані успіху, то немає ніякої причини, чому вони не повинні його досягати.

Вам навіть  краще,  якщо ви іноді терпите невдачу, оскільки  краще  спробувати, ніж зовсім нічого не робити. Увесь досвід просуває  вас вперед незважаючи на те, чи ви відчуваєте, що  прогресуєте. Ви також маєте під рукою  ваших вірних наставників, хто супроводжує і заохочує вас не зупинятися. Вони знають, що ваші зусилля будуть винагороджені належним чином  і що ви досягнете успіху, отже залишайтеся позитивними і упевненими у ваших здібностях.

Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я. Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло осяє  ваші дні і шлях до завершення.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.


Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

Sunday, September 18, 2016

Ukrainian -- Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я – 16 вересня, 2016




Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 16  вересня, 2016

Здається, що питання відносно "ревальвації", зараз досягли такої міри, що усі  країни G20  готові продовжувати йти вперед. Це  проста справа для тих,  хто турбується, щоб влаштувати перехід таким чином, щоб це здійснювалося  координованим шляхом. Це буде перший історичний крок у напрямку до створення миру на Землі. Нас чекає все ще  довга дорога до  повного миру, який може бути оголошений і кожна країна знатиме, що, підписавшись на мирне співіснування, вона в разі  порушення   ризикує вигнанням із Землі. Отже радійте, оскільки довге очікування майже закінчується  і мирне майбутнє гарантовано для вас і тих, хто прийде.

Ви можете запитати, а як будуть приборкувати темні сили, які залишилися, але будьте упевненими, що творці бід  будуть видалені з планети, і розміщені там, де вони не зможуть більше  заважати спланованим змінам на Землі. Можливо, що багато  фаворитів темних сил  підкоряться і більше не представлятимуть небезпеку для народних мас. Оскільки нова Земля піднімається вище,  то тут не буде місця для будь-яких темних духів або їх негативних дій. Дуже скоро можуть розпочатися багато затриманих проектів, які піднімуть  Землю  і введуть в дію бажані зміни, які збираються прискорити  Новий Вік.

Багато хто роздумує відносно того, що може трапиться тепер з перегонами до Білого Дому,  коли сумніваються в здоров'ї Хіларі Клінтон. Дональд Трамп не здається енергійним, щоб стати Президентом і Берні Сандер очікує свого виходу на сцену. Несподівано ситуація виглядає невпевненою, оскільки Трамп наблизився до Клінтон, що  нещодавнє опитування показало раптову хвилю підтримки. Звичайно Ілюмінати повинні надзвичайно хвилюватися, як події повернулися проти них. Будьте упевнені,  що б не сталося,  Світло переможе і ніщо не перешкодить його маршу вперед, до перемоги.

Немає ніякого сумніву, що, оскільки вібрації піднімаються вгору і все більше людей розуміють те, що відбувається, то в результаті  вони починають ставити питання, тоді як раніше вони приймали те, що їм говорили. Наприклад, 9/11 ніколи не закінчувався  і стають відомими все більше доказів, що це руйнування було сплановане  сім'єю Буша. Завжди очікується, що у кінці старого циклу буде   багато чого виявлене, що винесе правду на поверхню. Дуже тривалий час спекулювали відносно того,  хто стояв за подією 9/11, але зараз є  безперечне свідоцтво і відповідальних притягнуть до правосуддя. Ніхто не може уникнути необхідності подивитися правді в очі.

Коли ви переглянете життя, то впевнитеся, що  ніхто не бажає приперти вас до стіни, але якщо ви зробили помилки, вони мають бути визнані. Потім ви можете обговорювати свої майбутні дії з вашими наставниками  з наміром  мати подальші досліди, щоб здолати ваші недоліки. Проте, оскільки ви у кінці циклу, то залежно від  природи ваших "помилок", можна не переймати на себе карму на основі Закону Благодаті. Як заявлялося раніше, мета життєвого перегляду – не  покарати  вас за помилки, а погодити подальші досліди, які допоможуть вам їх здолати.

Майте на увазі, що увесь досвід має значення  і якщо ваш шлях забирає більше часу для вознесіння, то не надавайте цьому великого значення. Ви маєте усю Нескінченність, щоб досягти мети і ніхто не тисне на вас, щоб ви зробили швидші успіхи, але звичайно надають допомогу кожному з вас. Ваші наставники пройшли через такі виклики перед тим, як стали досвідченими, щоб допомогти вам. Іноді звертайтеся  до них, якщо вам потрібна допомога  і вони будуть раді послужити вам.

Є два головні шляхи, які ведуть людей вперед. Один обмежується  низькими вібраціями, оскільки  пробує створити шлях через сум'яття і проблеми в межах третього виміру. Інший шлях робить рух вперед до вищих вібрацій через владу Світла, оскільки воно міцніше і сильніше. Обоє не можуть продовжувати протистояння і кінець кінцем залишиться тільки Світло  і досягне успіху. Воно вже  лідирує, оскільки все більше духів пробуджуються і можуть подивитися  шараду, яка має місце. Правда лежить всередині і ті, хто може інтуїтивно відсортувати позитивні енергії від жужелиці, звичайно досягнуть успіхів. Ви зможете ідентифікувати тих духів, яким ви можете довіряти  і йти  за їх веліннями, щоб розпочати свій  шлях.

Кожен з вас  отримає заохочення, щоб знайти ваш істинний шлях. Після того, як ви знайдете його,  ви повинні зробити швидкі успіхи у ваших приготуваннях до Підйому. Як завжди вам допоможуть здолати будь-які проблеми, які можуть з'явитися. Якщо ви відчуваєте, що це правильно, то потім ви можете бути упевнені, що це дійсно так. Солідаризуйтеся з тими духами, які є Світлом завдяки їх роботі  і слідуйте  їх порадам або навчанням, коли вам потрібна допомога. В цей час використовуються багато духів, щоб поширювати Світло і Любов. З вашим досвідом ви  здатні ідентифікувати тих, хто  є учителями  Нового Віку.

Багато змін чекають оприлюднення і скоро воно буде, і нікому не буде дозволено  втрутитися в це. Встановлений шаблон і   всі готові йти вперед, проте незначні зміни можуть здійснюватися  за допомогою коригування. Що зараз відбувається – ви  знаходитеся в часі, який називається "Урожай Духів" – це ваш підйом у вищі вібрації. Ви довго подорожували  і випробовували багато життів  і маєте пробудитися  від вашого довгого сну в Темній Ночі Духу. Оскільки сьогодні ви тут, то ви є одним із тих,  хто  підняв себе вгору і здатний розрізнити, що  є Світлом, від тих хто  залишився в темряві.

ЗМІ  все ще значною мірою контролюються тими, хто підтримує темні сили. Але знову є зміни, які плануються таким чином, щоб стали доступними  правдиві і надійні інформаційні агентства. Кращим джерелом новин  ви бачите  на цей час ваш Інтернет, оскільки він дає вам надійне оновлення інформації відносно того, що відбувається у світі. Ви прагнете дивитися на Захід, щоб отримати інформацію і зараз – це  ваше краще джерело. Але, оскільки правда відкривається, то вона розповсюдиться по всьому світу  і кінець кінцем вона стане відомою усім духам.

Отже важливо, щоб усі ви, хто знайшов  шлях вперед,  зосереджувалися на усьому позитивному. Роблячи так,  ви надаєте свою силу енергіям, які вводять зміни в дію і  не треба повторювати занадто багато разів, щоб ви зосереджувалися віддавати вашу енергію, хоча це, можливо, і не є вашим наміром. Світло отримало перемогу, але все ж ви не повинні бути в стороні від підтримки позитивної позиції. Багато ще потрібно зробити і дуже скоро  багато хто з вас буде покликаний  зайняти  видне місце в процесі  змін.

Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло продовжує  проясняти  ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.


Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

Sunday, September 11, 2016

Ucrainian -- Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я – 9 вересня, 2016




Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 9  вересня, 2016


Час лине і досягнутий значний прогрес на початку змін, яких ви так довго чекали.  З  вашої точки зору ви випробовуєте те, що, здається, є серіями затримок, тоді як вони – необхідні  кроки, які гарантують, що ніщо не може перешкодити визначеному результату. Будьте упевнені, що багато роботи триває за кулісами і команда "продовжувати йти вперед" буде дана тоді, коли усе буде на своєму місці в міру необхідності. Більші сили, ніж сили на Землі, спостерігають за усіма діями, отже ви можете бути упевнені, що остаточна мета – повна  перемога  Світла. Тому найбільш важливо, щоб ви завжди  фокусувалися  на бажаних змінах, які  скоро розпочнуться. План  на цей період  складений  дуже давно  і ніщо  не зможе затримати подальший результат. Робітники Світла дуже заслуговують на похвалу  за  їх невмирущу підтримку і позитивну віру в майбутнє.

 Оскільки вібрації продовжують зростати, то вони впливають на підняття тих, хто може відповісти. В результаті стає легше прискорити  зміни, які готові здійснюватися. Вони кінець кінцем змінять ваш погляд на життя, що дозволить мати  більше індивідуального часу, щоб повністю присвятити його вашим власним життєвим планам. Правда стане вашою силою і з плином часу  ви вивчите вашу  істинну історію і узнаєте напрям, в якому ви повинні рухатися. Багато часу було втрачено, переслідуючи брехливі цілі, але  все ж досліди посилюють вашу відданість, щоб триматися на правильному шляху. Багато хто бажає знати, як неминучі зміни можна ввести  без породження безладу. Відповідь полягає в тому, що планування  цього часу здійснювалося прискіпливо  і вносилися  зміни, якщо з'являлися нові умови. План підтримують  величезна кількість передових Істот, які проявлять себе, коли дозволять обставини. Вони спостерігали  за вашим прогресом еони часу і зараз готові допомогти вам здолати  останні декілька бар'єрів. Перемога ваша і ви не будете цього заперечувати.

 Але без присутності Галактичних Істот, ви зараз жили б в дуже обмежених умовах,  ув'язненими і контрольованими темними силами. Проте, ви ніколи не збиралися дозволяти розвивати такий контроль над вами, оскільки ваше майбутнє планувалося закінчити  повним успіхом і можливістю вознестися. Це нормально у кінці циклу, що  Світло досягло необхідного рівня. Це означає, що Вознесіння гарантоване  для тих, хто прагне піднятися  і може так зробити,  оскільки вище наданих їм викликів. Це означає можливість виразити себе в  Універсальній Любові, таким чином визнаючи, що ви всі Єдині. Не легко це усе прийняти, коли ви випробовуєте дуальність, оскільки вона фокусувалася  на відділенні і  відмінностях між людьми. Більшість часу  люди бачать себе   відмінними один від одного і буде важко об'єднатися  для істинної любові і розуміння.

 Робітники Світла  допомагають іншим своїм прикладом і це стосується будь-якого духу, який розуміє, що Усі Одне Ціле. Розглядаючи інших, як  рівних собі, ви показуєте співчуття і розуміння і це допомагає піднятися вище всім навколо вас. Навіть найменший прояв любові впливає на інших і кінець кінцем вони наслідують ваш приклад. Вам не обов'язково треба належати до практикуючих груп, щоб показати вашу любов до інших істот, оскільки це не зобов'язує будь-кого з них. Бог є Любов Усього Сущого. Ваша природна схильність – бути  люблячою Істотою, але ваші досліди в дуальності  навчили вас, що не усі рівні і що деяких треба уникати і дивитися на них звисока. Проте, оскільки ви ростете через ваш досвід, то ви починаєте розуміти правду  і здатні прийняти усіх духів, незважаючи на їх зовнішність або віру.

 Серед вас є багато маленьких дітей, які прийшли вивести вас із безладу, створеного вашою системою освіти, яка звузила напрям і ріст  тих, хто  б іншим способом допоміг би показати шлях до повного розуміння вашого істинного Я. Настане момент, коли буде існувати тільки  правда, і зовсім не буде брехливої інформації. Реальний ріст не відбуватиметься увесь час, якщо ваше спроба прогресувати заснована на деякій інформації, яка навмисно стримує вас. Все, що залишиться в кінці кінців, буде правдою, оскільки уся брехлива інформація зникне і  наближається  час, коли навіть вашу історію потрібно буде переписати, щоб відобразити правду поїздки через дуальність. Впродовж цього циклу ви боролися, щоб знайти ваше істинне Я, і необхідно зрозуміти, як це сталося. Тоді ви  зможете еволюціонувати набагато швидше і правда встановиться  раз і назавжди.

 Війна і всіляки речі, які асоціюються з нею, не можуть просуватися в Новий Вік, тому буде твердо встановлений постійний мир. Ви вже наближаєтеся до такого моменту часу і ви переконаєтеся, що загальний рух встановлює нове суспільство – суспільство  вільне від упередження або брехливих повчань  і засноване на Любові і Світлі. Внаслідок цього,  ті Істоти, які  не відмовилися від своїх старих шляхів, будуть продовжувати як і раніше, але перемістяться в різні місця, щоб продовжувати свої досліди. З часом вони знову отримають іншу можливість змінити свої шляхи і повернутися до Світла.

 Людям природно піклуватися про долю інших членів сім'ї або друзів, але як довго, оскільки вони знають, що усім духам надані ті ж можливості еволюціонувати, і не буде ніякої можливості  допомогти зберегти їх шлях до Світла. В цей час найбільш важливо, щоб ви зосереджувалися на ваших власних потребах. Ви інтуїтивно знатимете, чи стаєте ви  більш розвиненими, оскільки ви переконаєтеся, що стає легше залишатися в межах Світла і зберігати спокій, коли інші схвильовані. У таких обставинах ваша присутність може  впливати на інших, щоб вони також залишалися спокійними, і якщо ви знаходитеся в групі людей з подібними поглядами, то  сила значно зростає.

 Увесь час ваші сили фактично збільшуються і ставатимуть значно помітними у відношенні до ваших думок. Наприклад, можливо стане очевидним самозагоювання  і навіть віддалене лікування. Пам'ятайте, що коли ви посилаєте лікувальні думки, то вони досягають своєї визначеної мети, але деякі духи встановлюють перед ними бар'єр. Взагалі Безумовна Любов – сила, без якої зцілення  має мінімальний  афект.

 На Землі відбувається багато подій, які скоро приведуть  до довгоочікуваних анонсів. Процес  "ревальвації" знаходиться на етапі, коли остаточна перевірка може   гарантувати, що необхідна документація упорядкована. Отже дивиться прямо у вічі тому, що ви так довго очікували. Ви  можете бути упевнені, що як тільки зміни підуть повним ходом, ніщо не буде заважати результату. Основа підготовлена  і усі, хто приймав участь, готові досягти успіху.

 Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло осяє ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.


Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

Sunday, September 4, 2016

Ukrainian -- Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я – 2 вересня, 2016



Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 2  вересня, 2016


Рух проти темних сил набирає темп, оскільки все більше груп починають діяти проти них. В цілому, це зменшить їх владу і перешкоджатиме їм здійснювати їх план. Це дозволить силам Світла  працювати з меншим втручанням в їх роботу і отже  досягти їх цілей. Тому, крайні часи  виконуватимуть свої більш ранні обіцянки, щоб гарантувати, що Підйом відбудеться. На вигляд спостерігається картина тривалого сум'яття, але з часом все закінчиться, або буде вимушено зупинитися. Знайте, що є Істоти,  як наприклад Сфери, які на багато тисяч років попереду Людини, і мають технології, які  більш розвинені,  ніж вважалося  можливим. Вони можуть змінити все за мить і  зовсім нічого  не можна зробити, щоб зупинити їх. Незважаючи на усе це,  вони не зможуть втрутитися будь-яким шляхом, оскільки  це забрало б нашу кармічну відповідальність.

В цей час багато чого відбувається на Землі, оскільки робота  карми привела старі суперечки до передової лінії. Їх доведеться  очистити  і будуть створені умови, при яких опонуючі сили зможуть знову об'єднатися. Це міркування можна також  застосувати до індивідуальної карми і багатьом духам доведеться мати справу з тим, щоб в деяких випадках повернутися  на декілька життів назад. Уроки доведеться вивчити, щоб продовжувати еволюцію духу. Часто найважчі уроки мають місце тоді, коли ви  достатньо сильні, щоб справитися з ними, отже нікому  не дають більше,  ніж вони здатні  дати раду. Карма може здаватися несправедливою, якщо ви не розумієте, як це сталося, але будьте упевнені, що на деякій стадії ви узнаєте про це детально. За вашим міркуванням, це може бути "добре або погано",  але у будь-якому випадку ви отримаєте точно те, на що ви заслуговуєте. Тому люди,  які  ведуть мирне і безтурботне життя,  вірогідніше всього очистили їх кармічні борги.

Оскільки ви обмірковуєте майбутнє, то знайте, що ви створюєте свою частину його зараз, навіть якщо це знаходиться тільки у вашій підсвідомості. Можливості розміщуються на вашому життєвому шляху таким чином, що ви можете все завершити, тим більше, що це важливо для крайніх часів. Все ж ви все ще маєте вільний вибір  і зазвичай ви не робили  чогось, поки не обговорили з вашими наставниками. Вони краще розуміють ваше положення, будучи здатними  заглянути у ваш минулий  прогрес і розвиток. Те, що ви маєте таких духів, що піклуються про вас,  гарантує, що ви не приймете загалом неправильне рішення. Навіть без  усвідомлення ваших наставників, вони  постійно вели вас по вашому шляху таким чином, щоб ви набули досвіду, який бажали  мати. Іноді дух може почувати себе самотнім, або навіть покинутим,  але будьте упевненими, що  ваші наставники завжди з вами. Є часи, коли вам краще   обмірковувати свої дії і результат в мовчанні і  самотності.

Усі ви – хоробрі  духи, які зобов'язалися випробувати нижчі виміри, знаючи, що ви забудете про своє істинне Я. Ви боролися в кожному житті, щоб підняти себе знову вгору  і випробували позитивні і негативні якості  3-го  виміру. Деякі з вас залишили свій слід і ваші імена ввійшли в історичні книги, але з часом це буде забуте, відслуживши його мету. Популярність або ганьба не переноситься вперед, це просто частина ваших потрібних дослідів. У остаточному підсумку,  ви  усі рівні, як вознесені духи,  коли ви займете своє місце в Галактиці, як Галактична Істота. Цей час, можливо, є вашим майбутнім шляхом, але корисно знати, що майбутнє пропонує вам і до якої мети  ви прямуєте. Це – ваше  повернення до рівнів, які ви залишили, коли  запропонували випробувати відділення.

Багато працівників  Світла запропонувало свої послуги, щоб допомогти Людству пройти через майбутній період змін, і кожен буде використаний згідно з його досвідом. Ви можете уявити, як тільки зміни можна буде безпечно розпочати, то буде величезна кількість  роботи. Проте, як раніше згадувалося,  Галактичні Сили дуже допоможуть вам, користуючись своїми  передовими технологіями там, де можливо. Пріоритет – дати  кожному духу пристойний рівень життя, поки він сам не зможе підтримувати себе. Тому, першим регіоном для підняття буде, так називаємий  Третій Світ. Проте, вони зможуть працювати  швидко і в реальних умовах нікому не доведеться довго чекати допомоги.

Зараз є дві школи оперативного мислення,  одна з них має низькі вібрації і  її дії засновані на старій вірі, на іншу  впливає духовне розуміння і повідомлення від ваших Космічних Друзів. Обидві школи не сумісні і стають джерелом для багатьох непорозумінь  і безладу, разом з  оманливою інформацією. Тому вам  радять  ідентифікувати джерело підроблених повідомлень і відкинути їх. В усякому разі деякі сумнівні джерела поступово зникнуть.

Дуже часто  з'являється питання відносно того, хто з вас буде проходити  через Підйом  і відповідь – усі, у кого  це  частина вашого життєвого плану. Це не означає, що ви упустите цю  велику подію, оскільки ви будете настільки ж обізнані, як ті, хто залишається на Землі. Ваша міра участі буде відрізняться,  але ви усі об'єднаєтеся  після Вознесіння. Звичайно усе це  влаштовується за вашої згоди, укладеної  раніше вашого втілення на Землі і було обговорено з вами. Усі життєві плани на своєму місці і починають працювати у ваших кращих інтересах.

Майже вірогідно, що кожен дух   на Землі знаходиться тут в цей час тому,  що вони достатньо еволюціонували, щоб отримати користь від цього завершального періоду циклу. Багато хто знатиме інтуїтивно, що це їх останнє втілення в нижчі вібрації, і немає ніякої причини, чому вони не повинні піднятися. Це – час  для святкування, але  все ж ви не забувайте різні життя, які привели  вас до цього моменту. Проте, тут буде перевірка, щоб гарантувати, що уроки, які вам були потрібні, були добре вивчені. Вам звичайно не доведеться пройти через ті ж випробування знову, хоча ви, можливо, стикнетеся з чимось на прийнятнішому рівні. Завжди майте на увазі, що ви ніколи не перестаєте вчитися і все ще маєте  вищі рівні для випробування.

Майбутнє яскраве і привітне,  і являється достатньою нагородою для усіх тих хоробрих і великих духів, хто запропонував протистояти  випробуванням і нещастям, які подарували нижчі вібрації. Ви усі зустріли  це з упевненістю і знали, що  ваші наставники  і інші істоти Світла слідкували за вашим прогресом  і завжди були з вами. Наближається святкування  і вже піднімається збудження. Отже  займіться вашими останніми днями і завданнями, які вам все ще доведеться виконати, з упевненістю і радістю у ваших серцях, знаючи, що ваша поїздка скоро закінчиться.

Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай  Світло осяє ваші дні і шлях до завершення. Це повідомлення надійшло від мого Вищого Я.

У Любові і Світлі.

Майк Куінсі.


Вебсайт: Tree of the Golden Light
Перекладач: Fedir

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012