team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Tuesday, March 29, 2016

Ukrainian -- Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я – 25 березня 2016


Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 25   березня 2016



Чи ви знаєте про це, чи ні, справи просуваються добре, незважаючи на багато затримок. Проте вони  не в змозі вплинути на результат, оскільки усе добре сплановано. Сили Світла підходять все  ближче до вас з плином  часу  і готові здійснювати їх завдання негайно. Темні сили  і їх фаворити є,  але це маленька сила порівняно  зі Світлом, і ніколи менша кількість не може викликати затримки у вашій роботі, як ви знаєте з досвіду.  "Ревальвація" готова розпочатися,  як тільки контролюючі будуть  задоволені тим, що відбувається і  ніщо не загрожує проекту. Вона  включає багато країн, які зараз готові негайно досягти успіху. Будьте упевнені, що все настільки просунулося вперед, що ніщо не може затримати  можливі зміни.

На Землі все ще відбувається безлад,  оскільки темні сили продовжують  заявляти про себе  їх нерозбірливими діями проти безневинних людей. Природно, що  в цьому задіяна карма,  але це будь-яким шляхом не вибачає їх смертоносні наміри. Це зовсім не підтримує їх мотиви, а відчужує людей на усіх рівнях. Їх дії можуть бути повністю зупинені, як тільки буде досягнутий певний момент. Тим часом, ви продовжуватимете еволюціонувати,  оскільки  вібрації продовжують  піднімати вас вгору і тягнутимуть все  далі  від нижчих вібрації доти, поки  ви не будете готові вознестися.

Правда про еволюцію Людства настільки далека від дійсності, що в дуже недалекому майбутньому  ваші книги історії будуть переписані, щоб відобразити правду. Темні  сили пробували утримати  правду від вас, але це не дало ніякій користі. За цей період  часу на Землі  народилися духи  з пам'яттю, неушкодженою  більш ранніми дослідами. Немає ніякої можливості продовжувати приховувати правду  і  зараз є багато джерел, готових її відкрити. Це звільнить вас від картини брехні, представленої  як релігіями, так і вашими історичними  книгами і підготує вас до того, щоб ви зайняли  своє  місце у вищих царствах. Не може бути ніякого спотворення  правди відносно того, як Людство еволюціонувало, і із вищих рівнів, якщо це потрібно, можна  подорожувати назад в часі  і подивитися на самого себе.

Важливо, щоб ви фокусувалися  на вашій меті  і не дозволяли сумніву підкрадатися у ваші уми. Крайні часи – неминуче  швидко промайнуть, але Світло  продовжує піднімати вгору залишок нижчих вібрацій, щоб знайти їх власний рівень. Проте, скрізь проявляються зміни  і в результаті ми  бачитимемо Світло, яке стає домінуючою силою. Старому  не має ніякого місця в Новому Віці, який тільки-тільки почався, і ті духи, які приліпилися до старого, залишаться на рівні, який задовольняє їх потреби. Це повністю справедливий і прийнятний шлях розвитку.

Друзі і навіть деякі члени сім'ї  можуть переміститися  на  інший рівень, який відрізняється  від вашого, але знайте, що кожен дух буде точно там, де він має бути. Близькі родичі ймовірно мають подібні потреби, тому вони часто інкарнуються разом. Що б не сталося, кожен дух знайде себе точно на правильному рівні. Оскільки ви маєте вільний вибір, то ви можете звичайно переміститися назад до більш  ранньої стадії, якщо це потрібно, щоб сприяти вашій еволюції. Одну річ, яку ви не можете зробити – це переміститися  до рівня, який вищий, ніж ваші вібрації. Проте, ви можете відвідувати вищий рівень, за допомогою супроводжуючого духу, який  вже має цю вібрацію  і хто захистить вас.

Наближається час, коли усі люди повинні мати достаток, щоб прожити життя в комфорті і ніхто не залишиться без цього. Ви зростатимете до цього рівня з допомогою  головним чином Сен-Жермена, який  має величезні фонди, що чекають  реалізації. Ви будете украй здивовані, коли узнаєте, що плани,  щоб привести вас вчасно до цього пункту,  були  зроблені тисячоліття тому. Іноді ви відчували, що ви боретеся сам  проти темних сил, але у всі часи вас підтримували велика кількість помічників, працюючих для Світла, Любові  і Правди.

Зміни прийдуть у свій часу, незважаючи на багато перешкод, розміщених на вашому шляху. Вони  вже починають проявлятися і будуть акуратно  анонсовані. Пріоритет – привести  вашу цивілізацію до пункту, де подолана відсутність основ  для комфортного існування. Це відбудеться  швидко і ефективно. Як тільки люди не будуть більше  пов'язані з  забезпеченням  основ  життя, вони матимуть час, щоб зайнятися своїми власними пошуками. Повністю повернеться дух допомоги іншим менш щасливим  і розквітне співпраця. Ви кінець кінцем переконаєтеся, що ви можете жити у мирі  і відчувати безпеку  у вашому власному будинку. Як тільки люди зрозуміють, що їм  більше нема  загрози, вони зможуть розслабитися і насолодитися рівнем життя,  який занадто  далеко від  їх теперішнього  досвіду.

Може здаватися, що зміни ще далеко, але фактично вони близько до того, щоб бути анонсованими. Вони начебто просто  очікують безпечного і відповідного часу для цього. Успішно пройшовши так далеко,  не може бути  ніякої паніки стосовно вибору часу, оскільки ви можете бути упевнені, що спочатку розглядатимуться усі чинники. Все так просунулося вперед, що час від часу потрібні тільки незначні зміни, оскільки усе знаходиться в стані готовності. Темні  сили відступають, втрачаючи  владу і здатність змінити результат. Вони атакують  будь-що, щоб продовжувати породження страху і сум'яття, але це не дасть їм можливості  змінити результат.

Якщо б ваша Преса могла вільно повідомити правду про те, що відбувається, то ви були б у курсі подій. Проте, ця позиція також змінюється і розпочинаються спроби  повернутися до вільної Преси. Вас  свідомо вводили  в оману впродовж багатьох років і тільки годували новинами, які під контролем темних сил. Інтернет  значною мірою здолав цю проблему, оскільки є свобода, щоб повідомляти  інформацію, яку ви можете знайти. Він використовується, щоб донести правдиві факти на ваш розсуд і в особі Давида Уілкока ви маєте великого захисника, який невпинно працює, щоб вивести все на чисту воду. Звичайно, є ті, хто виставляє напоказ  різні таємні плани, щоб спантеличити всіх,  але як довго, оскільки ви добре інформовані, щоб знати, в що виріти.

Події збільшують швидкість, незважаючи на їх зовнішню появу, але до певного часу затемняються тими подіями на Землі, які викликають страх і сум'яття. Будьте упевнені, що резерви  знаходяться  на місці, щоб гарантувати, що питання під контролем. Як для планети вільного вибору, дозволяється певний вираз індивідуальних вірувань, але також є обмеження. Незабаром прийде час, коли буде здаватися, що безладдю немає ніякого кінця, але будьте упевненими, що Сили Світла візьмуть участь в забезпеченні швидкого рішення. Вони працюють згідно з інструкціями від вищих Істот, які спостерігають за долею Людства. Ви вже знаєте, що  ваше майбутнє гарантовано  і вам не треба хвилюватися  про успішний результат.

Це повідомлення прийшло від мого Вищого Я. Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай  Світло освітить  ваші дні і шлях до завершення.

У Любові і Світлі.

Mike Quinsey.

Перекладач: Fedir

Monday, March 21, 2016

Ukrainian -- Mike Quinsey – Channeling his Higher Self – 18 March 2016


Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 18   березня  2016

Багато чого відбувається, оскільки Світло пробуджує все  більше духів до правди їх існування. Дуже довго вас  буквально тримали в невіданні, але зараз ви реагуєте на  вищі вібрації. Ви маєте вийти із  кокона безпам'ятності і почати  розуміти ваше дійсне місце у Всесвіті. Якби ви могли охопити правду про вашу пишність, то ви б зайняли б ваше дійсне місце як Істоти Світла. Вуалі темноти піднімаються і ви поволі осягаєте свою долю. Ви набагато більші, ніж вас змусили  повірити, і оскільки ви пробуджуєтеся до правди, то ви скинете окови, які привели до вашого "ув'язнення" на Землі. Правду не можна більше приховувати від вас, і ви вже з'ясовуєте  брехні, які утримували правду від вас. Зараз всі зміни дещо спантеличують, оскільки нове змішується із старим. Проте, справи прискорюються і це є тільки тема часу перед тим, як правда стане очевиднішою. Темні сили можуть  все ще затримати прогрес,  але вони більше не мають  влади, яку вони мали раніше. Будьте упевнені, що вас захищають Галактичні Сили і вони не дозволять узурпувати план вашої свободи.

Світло на Землі значно зросло, тож  ви швидко наближаєтеся до Підйому. Проте, треба багато зробити для вашої підготовки, і ті духи, яким довірені ці завдання, отримують допомогу, щоб виконати  цю роботу. Настав час, коли старі шляхи більше не обслуговують вас, і скоро ви здійсните  великий стрибок вперед. Викривлений час, в якому ви жили, скоро залишиться позаду, але пробуджуючись  так швидко, як відбуваються зміни, ви повинні взяти до уваги, щоб люди встигали за ними. Не буде ніякого дефіциту  керівництва і є достатньо помічників, щоб гарантувати, що зміни відбуватимуться  безперешкодно. Однаково важливий  чинник часу в тому, що ви маєте бути частиною змін і таким чином зможете легко пристосуватися до їх. Багато хто з вас ймовірно слідкує  за посланнями  ваших лідерів, які витрачають  багато часу, щоб гарантувати, що ви  інформовані про події. Зміни будуть за межею очікувань багатьох людей, і вони прийдуть дуже швидко, щоб  перемістити  вас через самий  захоплюючий період. Багато духів залучаються до представлення змін і чекали на цей час багато років  і цілком готові здійснювати свою  частину  одкровення.

У вищих вібраціях нам доведеться бути обережними, щоб не хвилювати вас, оскільки ми бачимо набагато більшу картину, яка вже виявляє майбутнє. Ми схвильовані тим, що ваша поїздка через нижчі вібрації скоро закінчується  і не пробуємо створювати враження,  що зміни ближче, ніж вони є. Дозвольте прогресувати змінам, які, можливо, спочатку починалися повільно. Ми бачимо панорамний вид вашого майбутнього, яке є однією з причин того, що ми такі упевнені. Взагалі,  ви добре відреагували на затримки, які відбулися в минулі роки, і пам'ятайте, що в результаті все більше духів дістали можливість піднятися. Рідна Земля досягла пункту, коли вона не може більше стримувати  зміни  і це інша причина, чому ми такі упевнені в майбутніх змінах. Більшість з вас знайомі з вашою дійсною історією, і знають, що як період Лемурії, так і період Атлантиди, закінчилися  катастрофами. Будьте упевнені, що ви перемістили минуле як можливість, і вам призначено випробувати дивовижний успіх.

Коли ворожість на Землі зупиниться, то це надасть час Людства, щоб обдумати  факти, що ви Всі Єдині. Одне Людство, яке розщеплене на фрагменти тому, що ви забули, що ви – Хранителі  ваших Братів  і те, що ви робите для одного, ви робите для всіх. Наданий час розвине  довіру один до одного і ви скоро забудете  історію виснаження  і зрозумієте природу безумовної любові. В кожному дусі знаходиться фундаментальне бажання бути  Єдиним із Усім Сущим, і будучи звільненими від нижчих вібрацій, ви  знову знайдете ваш шлях до Любові і Світла. Історія темних віків  скоро залишиться позаду і зникне в анналах часу. Ваше майбутнє – золоте  і вам не доведеться  дуже довго чекати перед тим, як воно стане вашою дійсністю. Це ваш дійсний стан існування і ваш час за межами цього був монументальним досвідом, який  надав  вам можливість еволюціонувати набагато  швидше.

 Перед тим, як ви зможете дійсно піти далі, зробіть ось це – тримайтеся  за ваше бачення майбутнього і таким чином ви допоможете підтримувати вищі вібрації. Оскільки  темні сили  відчайдушно пробують управляти результатом,  то буде смутний  час перед тим, як вони зрозуміють, наскільки  даремні їх цілі. Деякі, можливо, капітулюють, тоді як інші побачать честь в тому, щоб померти за свою справу. Таким духам буде показана правда про їх дії і вони дістануть добрий урок. Ні один дух не залишиться без допомоги і  багато великих духів Світла підтримають їх. Навіть на вашому рівні за вашим прогресом ретельно спостерігають і кожна допомога   надається, щоб гарантувати ваш успіх. Деякі можуть поставити під сумнів  таке твердження, але зрозумійте, що ваші наставники не заважають вашим кармічним зобов'язанням, але допомагатимуть вам пройти через них. Карму можна вважати як хорошою так і  поганою, але все це – частина  ваших необхідних еволюційних дослідів.

Життя – це не серії безцільних дослідів і кожне життя – частина  уроків, які вам потрібні для еволюції. Пам'ятайте, що перед тим, як ви інкарнувалися на Землі, ви обговорили свій життєвий план і погодилися  на різні етапи, які ви запланували. Ось тут ваші наставники дійсно грають свою роль, оскільки найбільш важливо, щоб ви успішно пройшли через ваші кармічні виклики. Іноді, це може бути дуже важко для вас,  але не дивлячись на те наскільки це  боляче, ви зрештою будете переможцем. Карму важко вилікувати, тому  часто до цього залучені ряд духів  і кожен у свою чергу вивчає що-небудь від цього. Ось де ваші наставники вносять своє власне, оскільки начебто  відповідальність лежить і на них, щоб гарантувати задовільний результат. Проте, слід зазначити, що в кінці кінців  ви все ще маєте свободу, щоб зробити ваш власний вибір.

Здається, що життя є набором випадкових подій, але фактично воно ретельно планувалося. Ясно, що там, де залучено багато духів, необхідно примушувати всіх грати свою роль, якщо всі хочуть отримати вигоду з досліду. Ви можете звичайно "переграти" ситуації, які, можливо, не були  задовільні, але потрібно знову пройти через це. Проте, з різних  причин карма може бути перенесена на подальше життя.

Це повідомлення прийшло від мого Вищого Я. Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло освітлює  ваші дні і шлях до завершення.

У Любові і Світлі.

Mike Quinsey.

Перекладач: Fedir

Tuesday, March 15, 2016

Ukrainian -- Майк Куінсі – Ченелінг його Вищого Я - 11 березня 2016



Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я - 11  березня 2016


Події, які змінять курс  еволюції Людства, продовжуються  і являються  гарантією того,  що Розголошування відбудеться. Багато, дуже багато духів працюють для Світла, і мають силу, щоб здолати втручання темних сил. Темні сили все ще пробують узяти деяку перевагу, щоб контролювати зміни, але Світло сильне і утримує свою позицію. Воно навіть міцнішатиме, оскільки більше духів пробуджуються до правди. Тому можна сказати, що усе розвивається добре і  очікування здійснюються. Вибір часу цих подій завжди невизначенй, але достатньо сказати, що остаточним результатом буде Підйом. Незважаючи на хід  подій,  ваш успіх гарантований.

Стільки всього відбувається, що вам здається, що майже неможливо не відставати, і це гарантує, що ви швидко готуєтеся зайняти місце вознесеної істоти. На рівні, де усе знаходиться в Зараз,  здавалося б, що Підйом вже відбувається. Проте, на вашому рівні  вібрації події відбуваються  послідовно, що підпорядковується  вашому вільному вибору. Отже  зробити точні пророцтва дуже важко, але можна заявити, що  ваш Підйом гарантований. Впродовж деякого часу  вам були надані  проблиски майбутнього, яке очікує вас, і обіцянки, що ви  підніметеся  в Новий Вік. Оскільки ви скоро почнете здійснювати намір, то це швидко збирається просувати  вас до вищих вимірів. Ви існуватимете на рівні, де усе рясніє Світлом  і Універсальною Любов'ю.

Нині мало хто з вас знає, звідки  ви прийшли,  але з часом  ви знатимете правду. Ви відновите дружбу з вашою "сім'єю", яка терпляче чекає повернення до ваших рівнів свідомості. Возз'єднання будуть радісними подіями і ви знову  розділите вашу Любов і Світло з усіма іншими духами. Якщо ви бажаєте, то вам не потрібно  буде повертатися  до нижчих рівнів, хоча деякі зроблять так для служіння іншим. Замість того, щоб  залишитися на вашій домашній планеті, ви, можливо, захочете приєднатися до однаково мислячих духів і діяти як група. Ви виберете ваш наступний курс дій в інтересах сприяння вашій еволюції. Вона ніколи не зупиняється, доки ви остаточно не досягнете повної досконалості і повернетеся до Божества. Проте, ви тільки  почали  свою поїздку, і будете радіти багатьом дивовижним і задовольняючим вас дослідам.

Багато духів будуть триматися своєї віри таким чином, що вони відмовляться прийняти більш широку  точку зору, яка потрібна, щоб еволюціонувати. Проте, будучи  присутніми на Землі в такий час, вони не можуть повністю нехтувати тим, що відбувається, і їх досліди закладуть основу нового розуміння. Допомога завжди доступна тим, кому треба більше часу для підняття, і їх вестимуть уздовж їх шляху, щоб гарантувати, що вони прогресують. Відколи усе знаходиться в "Зараз", то такі духи мають завжди рухатися далі, оскільки неможливо стояти  і неминуче їх свідомість ростиме. Проте, немає нічого, щоб примусити  індивідуума повірити в істину, оскільки це може  викликати протилежне до того, що очікується.

 На вищих рівнях багато робиться, щоб вплинути на тих людей, які знаходяться при владі  таким чином, щоб рішення, прийняті від вашого імені,  просували їх вперед. Тепер стали успішними зусилля звести країни разом у взаємному договорі для змін. Це означає, що можливо розпочинати зміни, які  приведуть  до "Ревальвації Валют". Ці зміни важко зробити, але вони включають видимі  виплати,  хоча їх власні валюти можуть девальвувати. Нова система гарантує, що кожен буде насолоджуватися  справедливою системою грошового обміну. Кінець кінцем ви досягнете стадії, коли гроші не будуть потрібні,  але до цього ще далеко, отже  немає ніякої необхідності бути заклопотаними наслідками.

 Багато бажаних змін чекають свого часу і дії темних сил  не зможуть перешкодити прогресу. Фактично, затримки надали більше часу тим, хто досліджує нові нововведення, і зараз є  вибір там,  де раніше його не було. Як тільки зміни  зможуть розпочатися  без втручання, то не буде втрачено  ні однієї хвилини. З потреби деякі зміни доведеться  вводити повільніше, щоб гарантувати, що вони не викликають ускладнення. Проте, інші  будуть швидко виконані  з допомогою ваших інопланетних друзів. Будьте упевнені, що плани  вже на місці і будуть  активовані, як тільки стане безпечно.

Як ви, можливо,  зрозуміли, багато кораблів, які ви бачите у вашому небі – це ті, які давно розробили темні сили. Кораблі, які представляють  Галактичні Сили Світла, прагнуть триматися за межами видимості, оскільки вони уникають конфронтації із-за їх мирних намірів. Вони здатні захистити себе інакше. Існує те, що можна назвати "непрохідною" зоною навколо вашої Землі, але вона не викликає жодних проблем для передових цивілізацій, які мають далеко перевершуючі технології. Не далеко той час, коли усе озброєння  стане  неоперабельним. Отже не дозволяйте лякати себе тим, що ви дізнаєтеся про темні сили. Вони знаходяться під постійним спостереженням і їх діяльність повністю відстежується.

На Землі відбуваються зміни і там, де вони неминуче викликають тяжкі випробування, але вони будуть короткочасними. Як тільки ви зрозумієте природу змін, ви будете більш ніж задоволені результатом. Життя стане набагато  легшим і дні "нестачі" скоро закінчаться. Впродовж деякого часу ви отримали деякі ідеї відносно природи майбутніх змін, але вони  безсумнівно  далеко перевершать  ваші очікування. Ніхто не втратить і ви маєте усе, щоб отримати користь. Плани для вашого підняття були на місці з давніх пір і  зараз можуть бути введені  в дію.

Зовнішні події можуть іноді з'являтися хаотично, але усе поступово стає на місце, як було вказано  в недавніх повідомленнях. Багато духів все ще залучаються до кармічних ситуацій і все ще відбуватиметься втрата життів, але хоч як вам і сумно, це дозволяє  краще вирішити кармічні проблеми. Це усе – частина  еволюції і необхідних дослідів, якщо такі духи хочуть продовжувати підйом. Ви просто повинні очистити  невиконану карму, використовуючи кожну можливість прогресувати. Отже  в багатьох аспектах вашого життя, вас завжди супроводжують вищі духи, які проводять вас через ваші досліди.

Немає нічого нового у Всесвіті, і ви залучаєте для  рішення  ваших проблем і потреб  добре випробувані і перевірені рішення. Ви притягаєте відповіді через ваші думки і дії, тому, коли ряд людей шукають відповіді на подібні питання,  то вони приходять до них  одночасно. Це ще один  приклад допомоги,  яка надається вам.

Це повідомлення прийшло від  мого Вищого Я. Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай  Світло прояснить  ваші дні і шлях до завершення.

У Любові і Світлі.

Mike Quinsey.


Перекладач: Fedir

Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - 11 March 2016_ua

Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - 11 March 2016

Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я - 11  березня 2016

 

 

 

Події, які змінять курс  еволюції Людства, продовжуються  і являються  гарантією того,  що Розголошування відбудеться. Багато, дуже багато духів працюють для Світла, і мають силу, щоб здолати втручання темних сил. Темні сили все ще пробують узяти деяку перевагу, щоб контролювати зміни, але Світло сильне і утримує свою позицію. Воно навіть міцнішатиме, оскільки більше духів пробуджуються до правди. Тому можна сказати, що усе розвивається добре і  очікування здійснюються. Вибір часу цих подій завжди невизначенй, але достатньо сказати, що остаточним результатом буде Підйом. Незважаючи на хід  подій,  ваш успіх гарантований.

 

Стільки всього відбувається, що вам здається, що майже неможливо не відставати, і це гарантує, що ви швидко готуєтеся зайняти місце вознесеної істоти. На рівні, де усе знаходиться в Зараз,  здавалося б, що Підйом вже відбувається. Проте, на вашому рівні  вібрації події відбуваються  послідовно, що підпорядковується  вашому вільному вибору. Отже  зробити точні пророцтва дуже важко, але можна заявити, що  ваш Підйом гарантований. Впродовж деякого часу  вам були надані  проблиски майбутнього, яке очікує вас, і обіцянки, що ви  підніметеся  в Новий Вік. Оскільки ви скоро почнете здійснювати намір, то це швидко збирається просувати  вас до вищих вимірів. Ви існуватимете на рівні, де усе рясніє Світлом  і Універсальною Любов'ю.

 

Нині мало хто з вас знає, звідки  ви прийшли,  але з часом  ви знатимете правду. Ви відновите дружбу з вашою "сім'єю", яка терпляче чекає повернення до ваших рівнів свідомості. Возз'єднання будуть радісними подіями і ви знову  розділите вашу Любов і Світло з усіма іншими духами. Якщо ви бажаєте, то вам не потрібно  буде повертатися  до нижчих рівнів, хоча деякі зроблять так для служіння іншим. Замість того, щоб  залишитися на вашій домашній планеті, ви, можливо, захочете приєднатися до однаково мислячих духів і діяти як група. Ви виберете ваш наступний курс дій в інтересах сприяння вашій еволюції. Вона ніколи не зупиняється, доки ви остаточно не досягнете повної досконалості і повернетеся до Божества. Проте, ви тільки  почали  свою поїздку, і будете радіти багатьом дивовижним і задовольняючим вас дослідам.

 

Багато духів будуть триматися своєї віри таким чином, що вони відмовляться прийняти більш широку  точку зору, яка потрібна, щоб еволюціонувати. Проте, будучи  присутніми на Землі в такий час, вони не можуть повністю нехтувати тим, що відбувається, і їх досліди закладуть основу нового розуміння. Допомога завжди доступна тим, кому треба більше часу для підняття, і їх вестимуть уздовж їх шляху, щоб гарантувати, що вони прогресують. Відколи усе знаходиться в "Зараз", то такі духи мають завжди рухатися далі, оскільки неможливо стояти  і неминуче їх свідомість ростиме. Проте, немає нічого, щоб примусити  індивідуума повірити в істину, оскільки це може  викликати протилежне до того, що очікується.

 

 На вищих рівнях багато робиться, щоб вплинути на тих людей, які знаходяться при владі  таким чином, щоб рішення, прийняті від вашого імені,  просували їх вперед. Тепер стали успішними зусилля звести країни разом у взаємному договорі для змін. Це означає, що можливо розпочинати зміни, які  приведуть  до "Ревальвації Валют". Ці зміни важко зробити, але вони включають видимі  виплати,  хоча їх власні валюти можуть девальвувати. Нова система гарантує, що кожен буде насолоджуватися  справедливою системою грошового обміну. Кінець кінцем ви досягнете стадії, коли гроші не будуть потрібні,  але до цього ще далеко, отже  немає ніякої необхідності бути заклопотаними наслідками.

 

 Багато бажаних змін чекають свого часу і дії темних сил  не зможуть перешкодити прогресу. Фактично, затримки надали більше часу тим, хто досліджує нові нововведення, і зараз є  вибір там,  де раніше його не було. Як тільки зміни  зможуть розпочатися  без втручання, то не буде втрачено  ні однієї хвилини. З потреби деякі зміни доведеться  вводити повільніше, щоб гарантувати, що вони не викликають ускладнення. Проте, інші  будуть швидко виконані  з допомогою ваших інопланетних друзів. Будьте упевнені, що плани  вже на місці і будуть  активовані, як тільки стане безпечно.

 

Як ви, можливо,  зрозуміли, багато кораблів, які ви бачите у вашому небі – це ті, які давно розробили темні сили. Кораблі, які представляють  Галактичні Сили Світла, прагнуть триматися за межами видимості, оскільки вони уникають конфронтації із-за їх мирних намірів. Вони здатні захистити себе інакше. Існує те, що можна назвати "непрохідною" зоною навколо вашої Землі, але вона не викликає жодних проблем для передових цивілізацій, які мають далеко перевершуючі технології. Не далеко той час, коли усе озброєння  стане  неоперабельним. Отже не дозволяйте лякати себе тим, що ви дізнаєтеся про темні сили. Вони знаходяться під постійним спостереженням і їх діяльність повністю відстежується.

 

На Землі відбуваються зміни і там, де вони неминуче викликають тяжкі випробування, але вони будуть короткочасними. Як тільки ви зрозумієте природу змін, ви будете більш ніж задоволені результатом. Життя стане набагато  легшим і дні "нестачі" скоро закінчаться. Впродовж деякого часу ви отримали деякі ідеї відносно природи майбутніх змін, але вони  безсумнівно  далеко перевершать  ваші очікування. Ніхто не втратить і ви маєте усе, щоб отримати користь. Плани для вашого підняття були на місці з давніх пір і  зараз можуть бути введені  в дію.

 

Зовнішні події можуть іноді з'являтися хаотично, але усе поступово стає на місце, як було вказано  в недавніх повідомленнях. Багато духів все ще залучаються до кармічних ситуацій і все ще відбуватиметься втрата життів, але хоч як вам і сумно, це дозволяє  краще вирішити кармічні проблеми. Це усе – частина  еволюції і необхідних дослідів, якщо такі духи хочуть продовжувати підйом. Ви просто повинні очистити  невиконану карму, використовуючи кожну можливість прогресувати. Отже  в багатьох аспектах вашого життя, вас завжди супроводжують вищі духи, які проводять вас через ваші досліди.

 

Немає нічого нового у Всесвіті, і ви залучаєте для  рішення  ваших проблем і потреб  добре випробувані і перевірені рішення. Ви притягаєте відповіді через ваші думки і дії, тому, коли ряд людей шукають відповіді на подібні питання,  то вони приходять до них  одночасно. Це ще один  приклад допомоги,  яка надається вам.

 

Це повідомлення прийшло від  мого Вищого Я. Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай  Світло прояснить  ваші дні і шлях до завершення.

 

У Любові і Світлі.

 

Mike Quinsey.

 

Website: Tree of the Golden Light

Перекладач: Fedir

Monday, March 7, 2016

Ukrainian -- Mike Quinsey - Channeling his Higher Self - 4 March 2016


Майк Куінсі – Ченелінг  його Вищого Я – 4  березня 2016  



Люди, які можуть сприяти Підйому, набагато більш активні, але вони  до певного часу все ще знаходяться віч-на-віч з діями темних сил, які застосовують тактику зволікання. Проте, їх спроби затримати неминуче даремні і   мало що можна зробити, щоб  зупинити розголошування  в межах розсудливого періоду. Вищими силами декретовано, що ця необхідна дія буде виконана, щоб гарантувати завершення, як планувалося. Ті, хто виконує  роботу Світла захищені і їм допомагають здійснювати їх завдання. Блакитні Авіани продовжують спостерігати за тим, що відбувається,  але не заважатимуть нашому вільному вибору і ми повинні  вибрати самі, яким  шляхом йти до Світла. Проте,  план на місці, який  приведе нас коли-небудь  до успішного Підйому. Він не  дозволяє  потерпіти невдачу і очікується, що послідовники Світла досягнуть успіху. Є ряд потужних впливів на роботу, і очікується, що вони здолають будь-які перешкоди, розміщені на шляху до Світла. Отже  будьте упевнені і не дозволяйте сумнівам закрадатися у ваші думки.

Темні сили  стурбовані тим, що вони не можуть більше  диктувати свої умови, і уперто пробують здолати владу  Сил Світла, які запобігають їх успіху. Вони  погрожують тим, хто стоїть на їх шляху, але безрезультатно.  Їх влада була серйозно обмежена і вони не можуть більше  зробити так, як вони хочуть. Хоча вони все ще погрожують використати  пристрої з ядерним зарядом, але вони знають, що фактично це не дозволять зробити. Сили Світла  взагалі захищені, але деякі духи раніше погодилися пожертвувати свої життя на благо інших. Будьте упевнені, що будь-які такі дії будуть адекватно винагороджені, але природно, що в деяких ситуаціях  грає роль карма і результат  планувався  заздалегідь.  Оскільки ви не маєте ніякого сумніву в тому, що  нічого дійсно не трапляється випадково, тому ваш життєвий план пристосований до того, щоб задовольнити ваші специфічні потреби.

Якщо ви не можете безпосередньо допомогти тим, хто настійно бореться за повне Розголошування, то ви можете допомогти візуалізацією цього і наданням цієї сили для досягнення успіху. Звичайно вважається, що це найбажаніший результат  і багато духів працюють для цього. Оскільки тенета навколо темних сил затягуються, то повне Розголошування  визначено, і багато Істот  Світла допомагають піднімати вібрації. Ви озираєтеся навкруги  і вам здається, що Земля знаходиться  в сум'ятті, але знайте, що Рідна Земля з допомогою вашої Космічної сім'ї зможе дуже швидко очистити себе  і не буде ніякої надмірної затримки, коли для цього настане час. Ви повинні мати на увазі, що вам допомагають Істоти, які  на тисячі років попереду вас. Для них проблеми, які  ви вважаєте  важкими, – прості   і з ними легко упоратися.

Всі духи навколо вас чітко розуміють, що Люди – Одна  Раса. Кожен з вас – охоронець свого брата і ви були відокремлені  занадто довго. Земля надала вам багато різноманітних дослідів, оскільки ви переміщалися  від однієї раси до іншої, але зараз прийшов час побачити усіх їх, як Одне Ціле. Життя за життям вас свідомо вели до віри, що ви усі – різні, і це привело до багатьох воєн і неприємностей. Людям доведеться згадати, що на Землі є тільки одна Раса  і зараз настав час об'єднатися. Допоможіть один одному, оскільки багато хто страждає через війни і втрати, значною мірою принесені Кабалою. Наближається час, коли Кабала  більше не зможе залишатися на  Землі, оскільки їх вібрації будуть занадто низькими для підняття. З цього часу  буде великий тріумф, оскільки Світло переможе.

Усі ви пройшли довгий шлях, щоб  досягти пункту, де ви знаходитеся  зараз і кожен з вас має  право почувати себе задоволеним, і з часом  ви дізнаєтеся більше про ваші досліди. Ви прожили  багато життів і мали численні досліди, за допомогою  яких ви швидко еволюціонували. Це  тільки частина вашої подорожі  назад до повної свідомості, яка надає вам можливість залишити нижчі вібрації позаду. Від цього часу  ви ще раз вивчатимете правду про ваші  подорожі  через різні рівні, хоча ви будете більше заклопотані  вашим новим життям у вищих вібраціях. Ви фактично матимете набагато більше думок відносно того, куди вам рухатися  і продовжувати  вашу еволюцію.

Оскільки ви знаходитеся на останній стадії вашого теперішнього життя, то прийміть, що Рідна Земля також готується до Підйому. Вона трималася так довго, як могла, щоб дати кожному духу максимальну можливість піднятися. Отже  зосередьтеся на ваших безпосередніх завданнях і утримуйте їх у вашому полі зору і не засмучуйтеся  зовнішніми випадками навколо вас. Багатьох приголомшують події, що відбуваються і вони не підозрюють  їх істинну природу, але вони будуть отримувати  допомогу від своїх наставників  таким чином, щоб вони отримали  максимальну користь  від них. Цілком ймовірно, що ви – частина  сім'ї, яка еволюціонує разом,  але це не завжди так, оскільки деякі члени можуть мати  інший план  життя. У кожному житті ви виберете досліди, які задовольнили б ваші специфічні потреби, щоб гарантувати, що ви продовжуєте еволюціонувати, і вони не зможуть обов'язково бути такими ж, як у ваших партнерів. Отже ви йтимете своїм  шляхом,  дозволяючи іншим також йти своїм.

На Землі  відбувається безліч подій, про які ви не підозрюєте,  але дуже скоро  почнуть з'являтися деталі. Як тільки цей період дійсно настане,  життя  повним ходом буде рухатися далі дуже швидко, і ви надолужите втрачений час завдяки перевагам нових відкриттів. Оскільки вам допомагають  розвинені  цивілізації, то  вони нададуть вам можливість надолужити упущений час. Ви віддалятиметеся від скам'янілих палив і користуватиметеся замість цього вільною чистою енергією, яка забезпечить  усі ваші потреби. Разом це зробить величезний вплив на ваші життя і зробить вас самодостатніми. Ви матимете більше незалежності, і ніколи більше не страждатимете із-за незабезпеченості теплом або  чистою водою. Попереду буде  набагато більше,  як тільки люди забезпечать свої істотні потреби.

Одну річ, яку  не можна безумовно надати, – це  точний вибір часу згаданих подій. Проте, для їх здійснення прикладаються всі зусилля, але іноді непередбачені чинники затримують цей результат. Інша річ, в якій ви можете звичайно бути переконані,  що відбуваються важливі події, навіть якщо вони злегка затримуються, і все фактично готово  для ревальвації валют. Як завжди є зацікавлені сторони, які затягують час, але якщо вони свідомо будуть викликати надмірну затримку, вони будуть переміщені і залишені позаду. Держави налагоджені досягти успіху при першій можливій слушній нагоді. Ви, можливо, не отримуєте регулярні повідомлення про це,  але завжди відбувається деякий прогрес.

Це повідомлення прийшло від  мого Вищого Я. Я залишаю вас з любов'ю і благословеннями, і хай Світло прояснить  ваші дні і шлях до завершення.

У Любові і Світлі.

Mike Quinsey.

Перекладач: Fedir

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012