team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, October 25, 2015

Ukrainian -- SaLuSa, October 23, 2015



SaLuSa, October 23, 2015
СаЛуСа, 23 жовтня, 2015

Час рухається все швидше і вам здається, що його ніколи не вистачає, щоб виконати завдання, які ви поставили перед собою. Все ж ви справляєтеся і багато  досягаєте,   працюючи  для Світла. Багато хто з вас поширює його по всьому світу, щоб внести свою частку в те, щоб  привести Світло до Землі. Ваш успіх такий, що Світло зараз настільки потужне, що  не можна зупинити  залучення  навіть більше духів. Іноді ви були розчаровані і у той же час очищали  планету від негативності, яку створили еони років тому. Все-таки,  це надавало можливість  багатьом  духам знайти Світло. Проте, прийшов час, коли повинен маніфестуватися Новий Вік і з ним будуть прискорюватися розумові  дії. Владу Ілюмінатів урізали  і як ви ймовірно знаєте, вони  більше не можуть використати свою  ядерну зброю. Ми часто підкреслювали пункт, що наші кораблі зависали  над їх бункерами і роззброювали їх. Ні за яких обставин їм не  дозволяється користуватися нею і ми переконалися, що вони повністю це розуміють.

Ви призначаєтеся  для вознесіння  і нікому  не дозволяється це  зупинити. Справи на Землі можуть здаватися безладом,  але настільки багато чого відбувається, що ми не здивовані. Очисний період  у  розпалі і потрібно  зробити шлях  для повної маніфестації  Нового  Віку. Старим шляхам доведеться змінитися і багато які з них потрібні перед тим, як ви зможете скористатися новими винаходами, які ми збираємося  надати вам. Найвигідніший з них – звичайно  модуль, який дозволить вам самозабезпечити  усі ваші потреби в  енергії. Ви вже узнали про це, але потрібен час, щоб принести вигоду кожному. Будьте упевнені, що ми знаємо ваші потреби і ми повинні задовольнити їм так швидко як можливо, і як тільки дозволять обставини.

Ми маємо багато способів  допомогти вам  швидко зайняти  своє місце в Новому Віці, тож будьте  упевненими, що ми готові. Ми просимо вас бути упевненими у вашому майбутньому, оскільки ми готові бути на  вашій стороні впродовж періоду зміни. Ми добре знаємо, що вам потрібно і з нашими передовими технологіями ми зможемо задовольнити ваші вимоги без будь-яких проблем. Ми можемо провести обережно навіть дистрибуцію, оскільки не маємо ніяких труднощів з цим. Коли ви догадаєтеся  про розмір деяких наших кораблів, завдовжки в декілька миль, то ви зрозумієте, чому ми упевнені у наших здібностях. Ми хочемо, щоби ви у швидкому  темпі  забезпечили усі  ваші істотні потреби, і ми маємо засоби, щоб зробити це.

Дорогі, ми знаємо, що ці часи дуже вас розчаровують і ми робимо усе, що ми можемо, щоб полегшити ваші обставини. Є випадки, коли ми не можемо проявити свої наміри, оскільки ми повинні тримати наші методи в таємниці. Проте, ми скажемо, що нічого не може залишатися нами непоміченим, навіть якщо це приховано від зору. Вам треба  пам'ятати, що  наші технології далеко просунулися від  ваших теперішніх  здібностей. Це звичайно дає нам перевагу, коли ми протистоїмо  вашим темним силам. Проте, ми обмежені в тому, що ми можемо зробити для вас, оскільки  є часи, коли ви повинні знайти свій власний шлях, через ваші власні здібності. Якщо ми робили певні речі за вас, то це виключило б можливість навчитися тому, що вам було потрібно  і тому нам доведеться триматися осторонь.

Ви маєте своїх лідерів  і ми захищаємо їх в їх роботі,   тому  темні сили  не можуть іти своїм  власним шляхом. Необхідна  хоробрість і рішучість, щоб стійко протистояти їх спробам зруйнувати це. Є багато хоробрих духів, які здійснюють свою  роботу для Світла, незважаючи на спроби їх зупинити. Результат цього – стійкий  потік  інформації, яка допомогла людям зрозуміти, що відбувається  в цей специфічний час. Найбільш важливо, щоб  люди не тільки знали, що відбувається,  а  також розуміли  значення цього. Ми можемо упевнено сказати, що усе проходить успішно, але вам доведеться побачити ширшу картину, щоби  повністю це зрозуміти.

Що стосується вашої Сонячної Системи – вона під контролем  і інші Істоти, як наприклад SPECTRE,  нещодавно приєдналися до нас, щоб підтримати  ваш захист. Така сильна система доречна, тому ми не сумніваємося, що ви зараз захищені від втручання. Тому ви можете бути упевненими у безпечній подорожі  до завершення вашого часу у вашому теперішньому  вимірі. На особистому рівні,  з вами  є багато духів, які спостерігають за вашим добробутом і допомагають вашим життєвим планам. Отже,  ніколи цей час не був таким важливим, як зараз, і ми бачитимемо, як ви завершуєте вашу поїздку через нижчий вимір до наступного  у вашому фізичному тілі.

Ваше достовірне джерело інформації – Інтернет, проте  вам доведеться бути обережними, оскільки  темні сили  вводять  брехливу інформацію, щоб вас заплутати. Більшість з вас, хто підняв ваші вібрації мають інтуїцію, і це – надійний  шлях перевірити правду того, що розміщується перед вами. Якщо є сумніві, то залиште інформацію без уваги до тих пір, поки ви не узнаєте, чи істинна вона  і ви не зіб'єтеся з істинного шляху. Ви маєте багато достовірних джерел інформації і мудро залишатися вірними  тим, які виявилися правдивими. Девід Уілкок – таке  джерело, яким багато хто з вас користується з упевненістю, і він – абсолютне  джерело  інформації. Навіть його "атакують" через його роботу, але він повністю захищений  силами  Світла. Є звичайно інші джерела, якими  ви можете користуватися з розсудом. Якщо те,  що ви чуєте  або читаєте, здається вам не правильним, то відкладіть  це убік доти, поки  ви не зможете бути упевнені.

Багато робітників Світла  залучаються, щоб донести  правду, але доти, поки  Ілюмінати не будуть переміщені, дуже  важко надати повну  історію. Вона сильно відрізняється від тої, про яку більшість вас знає, і не допомагають ті, хто пропонував себе в якості експерта, оскільки вони також були введені в оману. Ось чому ми часто рекомендували, щоб ви пристали до достовірного джерела, якому ви довіряєте. Тому будьте відкриті для нових ідей і думок, навіть якщо вони йдуть проти вашого теперішнього  розуміння. Коли правда буде оприлюднена, то  ви будете здивовані тим, що вас так довго вводили  в оману і тримали у викривленому часі. Наразі,  ви повинні насолоджуватися плодами  ваших відкриттів і рухатися далі вперед. І  хоча виникали нові ідеї і винаходи, темні сили  мали таку владу, що вони ставили їх  на полку і використовували їх тільки  для себе. Зрештою ви їх не упустите, але вам довелося  прилаштуватися до  важчого життя, ніж було потрібно.

Я – СаЛуСа із Сиріусу  і тепер можу висловлюватися вільніше, оскільки темні сили втрачають свою владу над вами. У теперішніх  обставинах, знання можуть бути небезпечними, якщо вони хочуть зберегти їх для себе. Незабаром це повністю  зміниться і почнеться ера свободи слова, коли ви зможете висловлюватися  без побоювання. Вже ваші уми відкриваються до певної міри, і ви більше запитуєте про те, що вам розказували в минулому. Продовжуйте  вашу хорошу роботу і не бійтеся наслідків, оскільки ви будете захищені. Я залишаю вас з моєю Любов'ю і Благословеннями і чекаю часу, коли ми зможемо зібратися  разом.

 Дякую СаЛуСа.

  Mike Quinsey
  Перекладач: Fedir

Monday, October 19, 2015

Ukrainian -- SaLuSa, October 16, 2015




SaLuSa, October 16, 2015
СаЛуСа, 16 жовтня, 2015

Несподівано все повернулося так, що означає кінець впливу кабали і її  здатності диктувати спосіб проявлення  майбутніх подій. Їх план був затриманий почасти внаслідок  екстраординарної реакції людей, які активізували  себе в групах, присвячених Світлу Правди. Вони, можливо, повністю не знають  наскільки простягається  влада Ілюмінатів, але замість протиставлення вони зрозуміли, що, чим  більше сила Світлу, тим більше масштаби балансу. Дійсно, з допомогою інших сил Світла, вони можуть прискорити зміни, які призначені гарантувати їх перемогу. Це добре, проте ви побачите  знаки, які очевидно підтверджують напрям, в якому ви йдете. Енергії для зміни увесь час зростають і оскільки старі енергії  відступають, то нові приносять те, що ви  бажали. Це очевидно сигналізує про те, що ви вживаєте сміливі заходи, щоб гарантувати, що Вознесіння  не затримується  і продовжує наближатися.

Представлення  Модуля Плазмового Реактора ( Plasma Reactor Unit) можна назвати першим етапом   введення  в дію реальної зміни. Залишається побачити, як буде сприйнята інформація і як будуть подолані  будь-які спроби це затримати. Звичайно спосіб, в який це публічно зроблено через фонд  Кеше (Keshe Foundation), гарантує, що це буде представлене через багато, багато різних джерел. Тільки одне це  не дозволить тим, хто проти,  повністю зупинити  цей  прогрес. Проте, тепер, коли інформація оприлюднена,  буде дуже цікаво побачити загальну реакцію. Ми передбачаємо, що винахід змінить  життя  і буде енергійно прийнятий,  і він буде  першим з багатьох, які піднімуть  якість вашого життя. Отже проходьте іншу частину шляху до свободи, знаючи, що ніщо  не завадить шляху, який ви вибрали. Також вже готові  інші зміни, але спочатку дозвольте нам  подивитися, як ви упораєтеся  із теперішньою ситуацією. З якими б проблемами ви не стикалися, вони не зможуть мати ніякого  реального впливу  на зроблений чудовий прогрес.

Потрібно небагато, щоб змусити вас зрозуміти, що плани вашого Підйому мають хороший трек  і багато Істот  за межами Землі надали  свою підтримку, щоб гарантувати ваш успіх. Так,  ми разом з Альянсом Сфери і Блакитними Авіанами (Blue Avians) гарантуємо вам, що абсолютно ніяке втручання не зможе зупинити зроблений прогрес. Як ви повинні розуміти, потужні Істоти  за межами вашої Землі запланували ваш успіх, і щоб не робили темні сили, щоб спробувати зупинити вас, вони не матимуть успіху. План був на місці еони років назад  і зараз цей цикл призначений  закінчитися  успіхом. Ви мали свої розчарування в минулому, але цього разу  ви святкуватимете з нами і іншими  духами, які  супроводжували  вас.

Страх – ваша   найбільша проблема, тому ми стимулюємо  щасливе закінчення  циклу. Ми часто нагадували вам, що темні сили  живляться  енергією страху, тому істотно, щоб ви не створювали його. Вони все ще пробують зробити вас такими, щоб сумнівалися і боялися, оскільки вони планують фальшивий  напад інопланетян на Землю. Не піймайтеся на їх тактику і знайте, що ми контролюємо будь-яку спробу здійснити це. Це – ваш  час, ваш успіх і ніхто не може забрати його  від вас. Ви заслужили  це і підняли себе  вгору після найбільш важких умов,  нав'язаних  вам. Найприйнятніша зміна знаходиться у вашому відношенні і підході  до темних сил, які більше не лякають вас, як вони робили в минулому.

Це часи, коли ви можете привітати себе з тим, що  прийшов  кінець  вашої подорожі. Результат ніколи не викликав  сумнівів, навіть  в той час, коли  успіх не був гарантований,  але ви здолали багато викликів. Ви ніколи не втрачали віру в себе,  або ваших багатьох друзів і співробітників із  інших вимірів. Поки  ви не зможете побачити цілу картину, ви не зрозумієте, які  великі зусилля ви витратили  і іноді, скільки саме ви працювали впродовж довгих періодів. Це потребувало  величезної віри з вашої сторони і ви пройшли через це з тріумфом. Хоча ви не робили це для особистої нагороди, залишається  факт, що ви придбали багато користі   від ваших дослідів. Ви нестимете свій досвід  з собою  і він добре служитиме  вам  в майбутньому. Незважаючи на те, наскільки  маленькі  зусилля ви витрачаєте для  Світла, вони не витрачаються даремно, оскільки ви – частина  групи, яка інкарнувалася, щоб служити як колектив. В свій час  ви матимете повну оцінку і розуміння  досягнень вашого життя.

Ви тривалий час чекали підбадьорливих знаків, які зараз бачите навколо себе. Проте, вам все ще треба бути терплячими, оскільки знаки раннього успіху є тільки початком періоду змін, яким все ще  потрібен час  для повного проявлення. Проте, ми не бажаємо забирати вашу радість і ентузіазм, а  надаємо  достатнього часу для повного прогресу. Сім'я було засіяне і ніщо не може зараз перешкодити  результату, який  бажали робітники Світла. Очевидно, поки  Преса і Телебачення не будуть  звільнені від обмежень, які  нав'язані їм, вам не збираються надавати подробиці  змін, що мають місце.

Темні сили  організовують змову, щоб спробувати  зробити останню спробу зупинити ваш прогрес, але вона не дасть  ніякій користі, тому що  зараз  вони не можуть реалізувати  свої плани таємно від нас. Отже, Дорогі, не дозволяйте їм позбавити вас рішучості, або викликати  сумніви у ваших умах,  оскільки якщо б  ви змогли побачити майбутнє, як це ми робимо, то ви знали б, що воно гарантовано. Майбутнє – яскраве  і Рідна Земля готується до Вознесіння, за яке  вона дуже вдячна, особливо після багатьох циклів, які закінчилися  катастрофами. Як ми інформували вас багато разів, Всесвіт чекає вашого підняття у вищі вібрації. Ви, можливо, є маленькою цяткою у Океані Планет, проте є дуже важливою  в його еволюції.

Для вас,  кожного тижня ми приносимо захоплюючі новини, оскільки ви чекаєте змін, які близько. Коли ви озирнетеся назад, то  ви зрозумієте, що усе було в процесі зміни з давніх пір, але тільки тепер  це стає очевидним для вас. Майте на увазі, щоб внести нове, старе  доведеться змінити або перемістити і це може  викликати  у вас  тимчасову незручність,  але це буде не довго. Все  зараз швидко рухається вперед, оскільки час продовжує збільшувати швидкість, як  багато хто з вас помітив. Не сумнівайтеся, що старі шляхи більше не придатні  для нового Людства, яке з'являється із попелу старого. Ви вже  пристосовуєтеся  до нових ідей і  тільки залишається, щоб вони повністю проявилися.

Я – СаЛуСа із Сиріусу  і говорю вам, що зміни прискорять  ваше прибуття в Новий Вік разом з усіма перевагами, які прийдуть  з цим. Наші кораблі   часто з'являються у вашому  небі і повинні надати вам почуття безпеки. Будьте упевнені, що ми ніколи не застосуємо силу, але якщо буде потреба, то ми захистимо свої кораблі, якщо їм погрожують інші. Наш намір – бути  мирною силою на благо усіх.

Отже,  я залишаю вас з нашими благословеннями і любов'ю  для безпечної подорожі  до вищих вимірів, які є вашим  істинним домом.

 Дякую СаЛуСа.

 Mike Quinsey
 Перекладач: Fedir

Monday, October 12, 2015

SaLuSa, October 9, 2015_ua

SaLuSa, October 9, 2015

СаЛуСа, 9 жовтня, 2015

 

Стільки багато всього відбувається на Землі, що вам важко точно визначити, що це означає. Карма відпрацьовується, в той же час Світло просувається, щоб принести все більше вищих енергій. Все більше і більше  людей  починають розуміти, як ними маніпулювали Ілюмінати, і справедливо розгнівані тим, що їх так довго вводили  в оману. Окрім цього, гнів викликає те,  як  вам було відмовлено в багатьох досягненнях,  які вони зберігали для себе. Правда  в тому, що ви також знали перед вашою інкарнацією, що ви випробуєте сильний виклик, який забере вашу свободу і ваші права. Проте, ви, можливо, не знали, що ви були вибрані із-за вашої підготовки і досвіду. Незначна кількість могла зазнати поразки,  але було відомо, що велика більшість підніметься проти темних сил. Тому ви змогли витримати їх дії, і таким чином вони більше не переконані, що можуть  виконати  їх власний план. Отже ми можемо сказати, що Світло виграло боротьбу з ними і хоча вони боротимуться до самого кінця, вони не зможуть перемогти.

 

Ми не в змозі точно визначити, в якій спосіб будуть проявлятися події і тому не можемо передбачити, коли відбудеться Підйом. Проте, зараз прогрес рухається  навіть швидше і ми допомагаємо вам на вашому шляху. Іноді, можливо, здається, що справи  застоюються,  але будьте  упевненими, що усе проходить успішно і ми не дозволимо вам застряти. Дійсно, там де нам дозволяється, ми завжди допомагатимемо вам, і ми часто радимо вам, коли   правильно або краще діяти. Ми робимо це витонченими засобами, або коли ми зустрічаємося  з вами впродовж вашого сну. Виклик, з яким ви стикаєтеся – це виклик, з яким вам доведеться мати справу, проте нам дозволяється вам допомогти. Майже пройшовши через жорстку  частину вашої еволюції, ми знаємо, що ви з'явитеся переможцями. Очевидно  деякі духи втратять свої життя впродовж цих мінливих часів,  але це їх погоджена карма, з якої вони повинні отримати вигоду. Дійсно,  крайні часи пропонують вам багато великих можливостей очистити стару карму раз і назавжди.

 

Крайні часи також дають кожному великі можливості для очищення карми  і звичайно, якщо ви йдете на Підйом, то так і необхідно зробити. Ви не можете забрати її з собою, але ми повинні додати, що ви можете звільнитися від неї, якщо дозволять обставини. Яка  гарна думка, що ви можете помахати рукою на прощання  будь-якій подальшій кармі, як тільки ви досягаєте певної точки еволюції. Якщо ви задумаєтеся на хвилину, то коли вібрації підняті до точки, де ви можете говорити тільки правду, то  само собою ви будете уникати багатьох кармічних ситуацій. Людина  використовує  для розмови напівправду так часто, що це стає нормальним способом життя. Частина вашої проблеми в тому, що якщо говорити правду, то це може призвести до неприємностей для вас або інших, отже  ви прагнете її заховати. Будьте упевнені, що у вищих вимірах, ви не стикатиметеся з тими ж проблемами і життя буде  щасливе і вільне.

 

В загальних термінах ми пробували донести до вас  сенс того, до чого подібне життя у вищих вібраціях, але  без фактичного досвіду важко знайти адекватні слова. Скажемо, що ви будете у нестямі від радощів від наданої вам  свободи, і будете насолоджуватися   щастям і любов'ю, яка існує скрізь. Більше не буде важкої роботи, більше не буде господарських робіт і весь цей час ви захочете витрати, щоб задовольнити свою любов до пригод  і нових викликів. Наслідуйте Закон Одного і ви насолодитеся вашою  новою знайденою свободою. Іноді Земля може забезпечити найбільше захоплюючих викликів, але вони скоро будуть забуті, коли ви можете випробувати  цілий Всесвіт. Увесь час і зусилля,  які ви спрямували на те, щоб досягти цього далекого бажання,  будуть  більш ніж варті введених зусиль. Окрім цього, пам'ятайте, що ви можете знову зустріти  своїх коханих і друзів  і відбудеться славне возз'єднання.

 

Ми раді повідомити вам, що чекає вас як тільки ви підніметеся, і поза сумнівом повна свобода і вільне вираження себе, як люблячого духу, яким ви є, - це  найбільш переконливий досвід. Вас вітатимуть за досвід, який ви маєте, і багато духів, до яких дійшов  "слух",  будуть захоплюватися знайомством з вами. Дійсно, як ми згадували у більш ранньому повідомленні, через вас іншим духам не треба буде обов'язково випробовувати точно те, що ви робили. Ваш досвід може бути розділений на благо інших духів і отже навчальний цикл продовжиться. З часом  ви залишите  свої земні досліди позаду і вони стануть просто міфами, але ви завжди матимете від них вигоду. Ви звичайно подорожували і раніше, а коли ви повертаєтеся, то ваш досвід сумується, і це продовжується, оскільки ви зростаєте і  стаєте Галактичною Істотою.

 

Із-за безладдя і того стану, в якому знаходиться  Світ, скоро настане час, коли багато людей будуть схвильовані тим, що відбувається навколо них. Ось тут  ви можете ослабити їх страх, але будьте обережними, щоб ви не пригнітили  їх  занадто великими подробицями. Очевидно, що не кожен захоче прислухатися до того, що ви говорите  і для деяких з них правда –  занадто далеко, щоб вони повірили. Дозвольте їм знайти їх власну правду, але щоб то не було говоріть з тими, хто проявляє інтерес. У такі часи  люди зазвичай піклуються відносно того, що станеться з їх сім'єю і друзями. Сім'ї загалом залишаться разом і продовжуватимуть випробовувати і еволюціонувати разом. Проте треба пам'ятати, що кожен дух має вибір на кожній стадії його еволюції і це повинно шануватися.

 

Маючи на увазі усю негативність на Землі,  треба пам'ятати, що життя,  яке зараз повне випробувань, не є ознакою  рівня  вашої духовності, особливо зараз, коли так багато людей, ймовірно, витрачають багато часу для  очищення старих кармічних проблем. У всякому випадку можна запропонувати, що ви зобов'язалися очистити вашу карму і таким чином  ви чисті  для підняття. Отже будьте обережними,  роблячи висновок  про прогрес духу. Дійсно, ви не можете знати, якщо не прочитали записи Акаші  і навіть потім ви не підозрюватимете того, що дух зобов'язався зробити  за цю тривалість життя. Ми підкреслили б, що карма – не  покарання,  а можливість здолати проблеми, які  можуть  затримувати  ваше просування. Як не дивно, покарання – просто  можливість виправити проблеми, які часто мають  відношення до інших людей.

 

Я – СаЛуСа із Сиріусу, прийшов як завжди, щоб підняти вас вгору і запевнити вас, що ви ніколи не подорожуєте своїм шляхом духу одиноким. Завжди є помічники і наставники, які  стежать за  вашим прогресом  і легко вас підштовхують, коли це потрібно. Ми часто нагадуємо вам, що вони знаходяться тут заради  вас  і раді допомогти, коли вам потрібна допомога. Незважаючи на те, якої стадії еволюції ви досягли,  завжди є духи, які готові допомогти вам, і так це триває доти, поки ви не досягаєте кінця вашої поїздки. Коли ви сумніваєтеся, то йдіть за своїми інтуїтивними почуттями, оскільки вони не розчарують вас, і вони будуть міцнішати, оскільки ви еволюціонуєте. Его може заважати,  але ви  будьте упевнені, що воно турбується про  ваші земні потреби, які, можливо, не обов'язково є вашим пріоритетом.

 

 Дякую СаЛуСа.

 

 Mike Quinsey

 Website: Tree of the Golden Light

 Перекладач: Fedir

Sunday, October 11, 2015

Ukrainian -- СаЛуСа, 2 жовтня, 2015



SaLuSa, October 2, 2015
СаЛуСа, 2 жовтня, 2015

Ви тільки що  пройшли через  істотну дату 28 вересня,  тому що ряд подій або відбуваються, або досягають  піку. Це само по собі не впливає на вас,  але в загальних термінах, як  ви говорите "підняло планку", а так як час плине, то багато хто з вас почне звертати увагу на істотні зміни. Очевидно, що  вищі вібруючі енергії не можуть допомогти,  але принесуть зміни. Хоча ваша Преса контролюється і ви не зможете прочитати усі важливі новини, але ви проте відмітите, що розгортається пробудження Людства. Ви зараз ставите під сумнів, що все це відбувається  на Землі швидше  автоматично,  ніж визнати, що перед вами. Ви починаєте розуміти правду вашого існування, і відрізняєте брехні, які часто подаються вам як правда. На Землі є великі духи,  які працюють для Світла і вони виступають  вперед, щоб  надати вам правдиві звіти про ваше минуле  і що чекає на вас у майбутньому. Ми ніколи не стомлюємося  говорити  вам, що ви – великі  Істоти Світла, які збирається насолоджуватися пробудженням. Декого з вас це приголомшить і ви переконаєтеся, що  важко повірити в те, як довго  вас обдурювали. Проте, порада від нас – швидко  йдіть  далі і витрачайте  ваш дорогоцінний час  на просування  позитивних змін. Темні сили  остаточно визначили  свою власну долю і їм доведеться багато вчитися, якщо вони хочуть повернутися до Світла. Звичайно,  кожному  з них буде надано заохочення, оскільки вважається, що всі духи повинні бути  врятовані.

Істоти Світла з наших вимірів тягнуться ближче до вас і готові грати свою роль, щоб донести до вас правду. Вас  так довго мучили, що ви стали сумніватися у своєму значенні для Світла. Ми можемо запевнити вас, що вас дуже поважають  і аплодують  вам  за  ваші  досягнення в принесенні  Світла назад до Землі. Ви зараз з'являєтеся із темряви  у Світло і багато духів чекають, щоб привітати вас і допомогти  вам пройти  завершальні перешкоди. Ми знаємо, що ви горите бажанням піднятися вгору,  але  все ще є справи, які стосуються кожного з вас і всіх. Ви не змогли бути тут в такому випадку, якби тільки ви не мали чогось, щоб внести свій вклад, байдуже, яким маленьким він міг бути. Ви – дивовижна  команда, вибрана із-за ваших підтверджених  здібностей. Отже  не піклуйтеся, якщо вам важко зрозуміти, в чому ваша роль, оскільки ваш час може ще прийти.

Старий режим доходить до загину, тому  стануться  такі драматичні речі і вони будуть неминучими. Усім вам треба пам'ятати, що ми чекаємо зустрічі  з вами  і ми гарантуємо, що вона настане  якнайшвидше і з найменшою метушнею. Темні дні – майже  в минулому, але поки ви знаходитеся   поруч  з темними силами, то    ви не можете ніколи бути переконані в тому, що  може  трапитися, оскільки вони  можуть накинутися  в люті, що програли битву за ваші душі. Їм буде потрібно багато Любові і Світла, щоби піднятися із темряви, яку вони створили. Відштовхування  їх назад  не допоможе  нікому  і тільки Світло може пробудити їх до  правди. Пам'ятайте вислів, що "тут я – по   милості Бога", оскільки нині ви маєте невиразне уявлення  відносно  ваших минулих життів. За тисячоліття усі ви випробували обидві  сторони,  як частину вашої еволюції  і еволюціонували  надзвичайно швидко.

Варто нагадати  вам, що багато безтілесних духів, хто має зв'язки з вами стежать  за вашим прогресом, і чекають вашого  повернення  до вищих вимірів, де вони зможуть зустрітися  з вами знову. Хоча багато хто з вас зустрічає їх впродовж вашого сну, мало хто з  вас згадує це після пробудження. Отже,  вам є чого  очікувати  від того, як тільки ви підніметеся. Буде удосталь святкувань і багато пролитих  сліз  в радості від  такого возз'єднання. Деякі духи прийшли навіть від вищих царств, і звичайно один з них, як великий Сен-Жермен, хто провів Людство через багато періодів історії. Він очевидно був відомий під декількома іменами, які знайомі вам. Навіть зараз він веде Пробудження і допомагає іншим духам, які розділяють його любов до людства.

Є стільки подій, які збираються принести Пробудження, що вам важко встигати за ними. Справи прискорюються  і кожен день зараз приносить все більше захоплюючих новин. Відбуваються  зміни,   і всі вони, зрештою, відбуваються   для вашої користі. Новий Вік швидко прибуває і ми маємо багато захоплюючих проектів, про які ви узнаєте, коли настане правильний час. Оскільки ми їх контролюємо  і вони готові досягти успіху, то нові технології дуже швидко можуть бути представлені і введені в дію. Вам багато чого треба зрозуміти, в чому вам було відмовлено, що в нормальних обставинах вже б здійснилося. Прийде час, коли ви озирнетеся назад і запитаєте, як ви упоралися  без нових технологій. Вони зроблять життя легшим  і нададуть  вам можливість мати вільний час, коли вам треба йти за вашими власними бажаннями. Ви дійсно не випробували істинну свободу, але цей час все ближче і прийде.

Вознесіння – така  важлива подія, що вона пробудила багато інтересу в Всесвіті. Тому це також привело в дію Альянс Сфер (" Shelves")  і вони повністю оточили Землю. Їх мета – тримати  Сонячну Систему вільною від будь-якого зовнішнього  втручання, і отже гарантувати, що крайні часи пройдуть безперешкодно. Ми сподіваємося, що ви починаєте цінувати те, що ви знаходитеся в надзвичайно важливому часі, і багато чого залежить від успішного завершення вашого Вознесіння. Ви останні робите так, і отже звільняєте  інші цивілізації, щоб продовжували іти  їх власними шляхами.

Коли ви узнаєте  правду про ваші досліди в нижчому вимірі, то ви будете натхнені  і сповнені  радості,  прагнучи надолужити упущений час. Вам відкриються  так багато можливостей,  і як вознесена істота  ви будете  вільно  йти  вашим обраним шляхом. Ви прийшли з ряду планет за  унікальним досвідом, який могла дати вам  Земля. Будуть часи, коли вони стануть вам в нагоді, коли ви зустрінете істот з інших планет, які чули  про Земне вознесіння. Ми на наших кораблях  стежимо  за вашими подвигами  сотні років, і це було можливим тому,  що наш життєвий інтервал триває  декілька тисяч років. Оскільки Земля має низьку вібрацію, то ваш життєвий інтервал короткий, але кожен інтервал  зазвичай упакований можливостями еволюціонувати. Дякуйте Землі-Матері за  її готовність запропонувати себе Людству, знаючи, що воно мало розуміє, щоб  ставитися до неї з повагою.

Я – СаЛуСа із Сиріусу і  іноді озираючись назад на ваш прогрес в цьому столітті, я поздоровляю вас, що ви дотримувалися вашого шляху, і вам вдалося  внести важливі зміни. Світло росте незважаючи на обструктивні дії темних сил  і їх байдужість до потреб людей. Ви довели свою лояльність до Світла і духів, які крокують  через дуальність. Ваш час вже майже прибув, щоб звільнити вас  від ваших обов’язків і ми говоримо "дуже добре зроблено". Ви подорожували далеко у ваших різних втіленнях, але зараз наближається час, щоб повернутися додому.
 Багато хто чекає цього часу і відправляють вам усім свою любов.

 Дякую СаЛуСа.

 Mike Quinsey

 Перекладач: Fedir

SaLuSa, October 2, 2015_ua

SaLuSa, October 2, 2015

СаЛуСа, 2 жовтня, 2015

 

Ви тільки що  пройшли через  істотну дату 28 вересня,  тому що ряд подій або відбуваються, або досягають  піку. Це само по собі не впливає на вас,  але в загальних термінах, як  ви говорите "підняло планку", а так як час плине, то багато хто з вас почне звертати увагу на істотні зміни. Очевидно, що  вищі вібруючі енергії не можуть допомогти,  але принесуть зміни. Хоча ваша Преса контролюється і ви не зможете прочитати усі важливі новини, але ви проте відмітите, що розгортається пробудження Людства. Ви зараз ставите під сумнів, що все це відбувається  на Землі швидше  автоматично,  ніж визнати, що перед вами. Ви починаєте розуміти правду вашого існування, і відрізняєте брехні, які часто подаються вам як правда. На Землі є великі духи,  які працюють для Світла і вони виступають  вперед, щоб  надати вам правдиві звіти про ваше минуле  і що чекає на вас у майбутньому. Ми ніколи не стомлюємося  говорити  вам, що ви – великі  Істоти Світла, які збирається насолоджуватися пробудженням. Декого з вас це приголомшить і ви переконаєтеся, що  важко повірити в те, як довго  вас обдурювали. Проте, порада від нас – швидко  йдіть  далі і витрачайте  ваш дорогоцінний час  на просування  позитивних змін. Темні сили  остаточно визначили  свою власну долю і їм доведеться багато вчитися, якщо вони хочуть повернутися до Світла. Звичайно,  кожному  з них буде надано заохочення, оскільки вважається, що всі духи повинні бути  врятовані.

 

Істоти Світла з наших вимірів тягнуться ближче до вас і готові грати свою роль, щоб донести до вас правду. Вас  так довго мучили, що ви стали сумніватися у своєму значенні для Світла. Ми можемо запевнити вас, що вас дуже поважають  і аплодують  вам  за  ваші  досягнення в принесенні  Світла назад до Землі. Ви зараз з'являєтеся із темряви  у Світло і багато духів чекають, щоб привітати вас і допомогти  вам пройти  завершальні перешкоди. Ми знаємо, що ви горите бажанням піднятися вгору,  але  все ще є справи, які стосуються кожного з вас і всіх. Ви не змогли бути тут в такому випадку, якби тільки ви не мали чогось, щоб внести свій вклад, байдуже, яким маленьким він міг бути. Ви – дивовижна  команда, вибрана із-за ваших підтверджених  здібностей. Отже  не піклуйтеся, якщо вам важко зрозуміти, в чому ваша роль, оскільки ваш час може ще прийти.

 

Старий режим доходить до загину, тому  стануться  такі драматичні речі і вони будуть неминучими. Усім вам треба пам'ятати, що ми чекаємо зустрічі  з вами  і ми гарантуємо, що вона настане  якнайшвидше і з найменшою метушнею. Темні дні – майже  в минулому, але поки ви знаходитеся   поруч  з темними силами, то    ви не можете ніколи бути переконані в тому, що  може  трапитися, оскільки вони  можуть накинутися  в люті, що програли битву за ваші душі. Їм буде потрібно багато Любові і Світла, щоби піднятися із темряви, яку вони створили. Відштовхування  їх назад  не допоможе  нікому  і тільки Світло може пробудити їх до  правди. Пам'ятайте вислів, що "тут я – по   милості Бога", оскільки нині ви маєте невиразне уявлення  відносно  ваших минулих життів. За тисячоліття усі ви випробували обидві  сторони,  як частину вашої еволюції  і еволюціонували  надзвичайно швидко.

 

Варто нагадати  вам, що багато безтілесних духів, хто має зв'язки з вами стежать  за вашим прогресом, і чекають вашого  повернення  до вищих вимірів, де вони зможуть зустрітися  з вами знову. Хоча багато хто з вас зустрічає їх впродовж вашого сну, мало хто з  вас згадує це після пробудження. Отже,  вам є чого  очікувати  від того, як тільки ви підніметеся. Буде удосталь святкувань і багато пролитих  сліз  в радості від  такого возз'єднання. Деякі духи прийшли навіть від вищих царств, і звичайно один з них, як великий Сен-Жермен, хто провів Людство через багато періодів історії. Він очевидно був відомий під декількома іменами, які знайомі вам. Навіть зараз він веде Пробудження і допомагає іншим духам, які розділяють його любов до людства.

 

Є стільки подій, які збираються принести Пробудження, що вам важко встигати за ними. Справи прискорюються  і кожен день зараз приносить все більше захоплюючих новин. Відбуваються  зміни,   і всі вони, зрештою, відбуваються   для вашої користі. Новий Вік швидко прибуває і ми маємо багато захоплюючих проектів, про які ви узнаєте, коли настане правильний час. Оскільки ми їх контролюємо  і вони готові досягти успіху, то нові технології дуже швидко можуть бути представлені і введені в дію. Вам багато чого треба зрозуміти, в чому вам було відмовлено, що в нормальних обставинах вже б здійснилося. Прийде час, коли ви озирнетеся назад і запитаєте, як ви упоралися  без нових технологій. Вони зроблять життя легшим  і нададуть  вам можливість мати вільний час, коли вам треба йти за вашими власними бажаннями. Ви дійсно не випробували істинну свободу, але цей час все ближче і прийде.

 

Вознесіння – така  важлива подія, що вона пробудила багато інтересу в Всесвіті. Тому це також привело в дію Альянс Сфер (" Shelves")  і вони повністю оточили Землю. Їх мета – тримати  Сонячну Систему вільною від будь-якого зовнішнього  втручання, і отже гарантувати, що крайні часи пройдуть безперешкодно. Ми сподіваємося, що ви починаєте цінувати те, що ви знаходитеся в надзвичайно важливому часі, і багато чого залежить від успішного завершення вашого Вознесіння. Ви останні робите так, і отже звільняєте  інші цивілізації, щоб продовжували іти  їх власними шляхами.

 

Коли ви узнаєте  правду про ваші досліди в нижчому вимірі, то ви будете натхнені  і сповнені  радості,  прагнучи надолужити упущений час. Вам відкриються  так багато можливостей,  і як вознесена істота  ви будете  вільно  йти  вашим обраним шляхом. Ви прийшли з ряду планет за  унікальним досвідом, який могла дати вам  Земля. Будуть часи, коли вони стануть вам в нагоді, коли ви зустрінете істот з інших планет, які чули  про Земне вознесіння. Ми на наших кораблях  стежимо  за вашими подвигами  сотні років, і це було можливим тому,  що наш життєвий інтервал триває  декілька тисяч років. Оскільки Земля має низьку вібрацію, то ваш життєвий інтервал короткий, але кожен інтервал  зазвичай упакований можливостями еволюціонувати. Дякуйте Землі-Матері за  її готовність запропонувати себе Людству, знаючи, що воно мало розуміє, щоб  ставитися до неї з повагою.

 

Я – СаЛуСа із Сиріусу і  іноді озираючись назад на ваш прогрес в цьому столітті, я поздоровляю вас, що ви дотримувалися вашого шляху, і вам вдалося  внести важливі зміни. Світло росте незважаючи на обструктивні дії темних сил  і їх байдужість до потреб людей. Ви довели свою лояльність до Світла і духів, які крокують  через дуальність. Ваш час вже майже прибув, щоб звільнити вас  від ваших обов'язків і ми говоримо "дуже добре зроблено". Ви подорожували далеко у ваших різних втіленнях, але зараз наближається час, щоб повернутися додому.

 Багато хто чекає цього часу і відправляють вам усім свою любов.

 

 Дякую СаЛуСа.

 

 Mike Quinsey

 Website: Tree of the Golden Light

 Перекладач: Fedir

Friday, October 2, 2015

Ukrainian -- SaLuSa, September 25, 2015



SaLuSa, September 25, 2015
СаЛуСа, 25 вересня, 2015

Дорогі, який важливий і захоплюючий настає час, коли багато хто з вас зможе відчути підняття, що відбувається в результаті рівнів енергій, що надходять. Тим з вас, хто безсумнівно знає про них, вони принесуть  бажані зміни. Вам тільки доведеться озирнутися навкруги вас, щоб побачити, що ви знаходитеся в середині їх, що є свідоцтвом  змін на краще. Дуже скоро ви матимете навіть більше свідоцтв про них  і стане зрозумілим, в якому напряму йде Людство. Це бажання очиститися  від старого, яке більше не обслуговує вас, але в той же час будуть встановлені нові енергії. Ілюмінати зроблять свою останню спробу утриматися  на їх обраному шляху,  але в цьому не буде  ніякої користі, оскільки їх владу серйозно скоротили Галактичні Сили, які оточують Землю. Отже не бійтеся, оскільки усе просувається добре,  але будьте  терплячими, оскільки усі вигоди  настануть своєчасно – ви знаходитеся  в періоді  Великого Пробудження.

 Ви можете  бути  упевнені, що кожен дух, який знаходиться тут в такий  важливий  час, отримає вигоду так чи інакше від його  дослідів. Ви не маєте ніякої потреби піклуватися про своє майбутнє, оскільки усі продовжуватимуть, як планувалося, щоб  охопити  потреби кожного. Ви рухаєтеся вперед як група духів, де кожен грає  свою роль у визначенні ваших майбутніх перспектив. Великі зміни уже на порозі того, що відбувається  і   вони  швидко введуть  в дію Новий Вік для  вашого задоволення. Ви вже отримали ідею того, що вас чекає попереду і ми можемо запевнити вас, що ви не будете  анітрохи розчарованими. Ми дякуємо вам усім за ту роль, яку ви грали впродовж  багатьох інкарнацій і  не має ніякого значення, що іноді ви грали  негативну роль,  як частину ваших дослідів. Коли ви прочитаєте записи Акаші, то ви знайдете, що ви грали  всілякі ролі, які колективно надавали вам можливість еволюціонувати. Отже  завжди був план, як  допомогти  якомога більшій кількості  духів досягти  точки  Вознесіння  і зараз реалізуються  ці вигоди.

З давніх пір ви  ретельно проводилися  через багато викликів, з якими вам доводилося стикатися і вам допомагала  мудрість і знання Архангела Михаила. Там також були інші духи, які  вели  вас таким чином, щоб обслуговувати  ваші  індивідуальні потреби. Зараз усі з тих, хто мав потенціал піднятися,  повинен зараз зробити так і йти  по дорозі до Підйому. Ми говоримо вам знову, щоб ви не хвилювалися про ваш особистий прогрес, оскільки, якщо ви зробили істинну спробу піднятися, то  потім ви безсумнівно досягнете успіху. Як ми бачимо, це не важко твердо стати на шлях, який веде вас до завершення. Якщо ви почуваєте себе готовим, то ви напевно готові  і не повинні мати ніяких труднощів  у виявленні шляху вперед до  Світла.

З керівництвом, яке ми надали вам,  ми відчуваємо, що ви зараз здатні піти вперед з упевненістю і напевно знаєте, що майбутнє – золоте. Хоча це ще не очевидно, але ви виграли битву з темними силами, які більше не можуть завершити свій  план панування у Світі. Вони в строю і шукаючи виходу, поки все ще  чіпляються за  надію,  що вони зможуть все ще знайти  шлях до успіху. Будьте упевнені, що вони не оклигають  від невдач, які вони випробували. Проте, як вони діяли  в минулому, для них дуже важко визнати поразку. Тим часом Сили Світла міцнішають і лідирують з їх планом для повного повернення Світла. Деякі з вас все більше  відчувають усвідомлення і розуміння того, що відбувається  і воно повинне зростати  навіть більше, оскільки видалені перешкоди, розміщені на вашому шляху.

Зміни продовжують зростати  і набагато швидше, ніж раніше  і так це триватиме аж  до Вознесіння. Тим часом ви маєте бути обережними  до новин про вказані зміни, які збираються анонсувати, оскільки там будуть спроби їм перешкоджати, що може викликати затримку. Проте, будь-яка затримка буде короткою,  оскільки темні сили  більше не мають влади або зв'язків, щоб диктувати. Вони – жертви  їх власного плану ув'язнити інших, який має неприємні наслідки для них. З їх жадністю і зарозумілістю вони ніколи не допускали невдачі, але зараз спантеличені  і не в змозі управляти подіями, як вони робили в минулому. Отже  ми можемо цілком зосередитися на майбутніх змінах і всіляко допомогти зробити їх повністю успішними.

Деякі з вас, хто чутливіший, ніж інші будуть, можливо, відчувати  маленьке запаморочення, як дію на вас  вищих енергій. Цей стан скоро мине, оскільки  ви звикнете до них, але в цілому  люди відчуватимуть себе піднятими безліччю різних способів, і це повинно тривати. Якщо ви не відчуваєте  змін в собі, то не хвилюйтеся, оскільки вони впливають на людей  різними способами. Просто залишайтеся спокійними і пам'ятайте, що ви залучаєте енергію до себе через Закон Тяжіння. Отже  ви входите в період подій, коли буде відбуватися багато речей, часто в швидкій послідовності. Проте, не засмучуйтеся, якщо щось ховається від вас, оскільки  все ще є ті, хто хотів би тримати вас в темряві, якщо б вони могли. З нашої сторони,  ми проінформуємо вас, коли це стане доречним. В міру можливості ми хотіли б побачити гладке переміщення із старих шляхів, але це не можливо, поки темні сили   не видалені з дороги.

Ми хотіли б додати декілька коментарів про групові духи,  використовуючи птахів в якості приклада того, як вони еволюціонують. Коли ви підніметеся, то ви  побачите  їх більш привабливими  і подібно до квіток вони будуть реагувати відкрито на енергії вознесеної Людини. Кольори будуть яскравішими і чіткішими, і птахи співатимуть  чудові пісні. Що буде найпримітнішим – це чистота і новизна усього. Тварини, яких ви зараз вважаєте дикими, стануть ручними  і більше не будуть агресивними або хижими. Одомашнені тварини, як наприклад коні,  будуть реагувати  в розумнішій формі і будуть  здатними розмовляти з Людиною  через розумові здібності. В свій час  це також буде стосуватися  ваших улюблених собак і котів, які повинні залишитися з вами, оскільки вони  –  тільки  дикі різновиди, які поглинаються  в груповому дусі.

Я – СаЛуСа із Сиріусу  і чекаю, як і ви,  побачити і насолодитися змінами, які чекають свого часу. Усе прийде своєчасно і звичайно, як ми говоримо, в правильний час. Отже не зневіряйтеся, якщо нічого не відбувається дорогого для вашого серця, оскільки затримка  можлива  тільки  завдяки обставинам у той час. Також знайте, що кожен дух буде в потрібному місці, в якому має бути на час Підйомом. Збережіть спокій незважаючи на те, з чим ви стикаєтеся впродовж цього останнього періоду старих енергій. Він буде часом перевірки, деяким чином,  але в довгостроковому періоді усе врегулюється і ви випробуєте велику радість. Ви заробили своє місце в історії,  успішно проходячи  через великі періоди темряви. Все ж ви здолали  спроби упіймати вас в пастку і перешкодити  вашому підйому, і зробили це з милістю і рішучістю. Ми говоримо, що це  добре зроблено і радіємо плодам  вашої  роботи, які чекають вас попереду.

 Дякую СаЛуСа.

Mike Quinsey
Перекладач: Fedir




terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012