team

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.
SaLuSa 11-January-2012

Magrav Power Unit - Keshe - Connection Part 1



Українські субтитри - клацніть на втиснутій кнопці.

Sunday, September 28, 2014

СаЛуСа, 26 вересня, 2014



SaLuSa, September 26, 2014
СаЛуСа, 26 вересня, 2014

Зараз існують дві чіткі групи духів на Землі  і вони представляють тих, хто відкрив їх свідомість до правди їх існування, і тих, хто зав’язнув  в нижчих вібраціях і робить мало або не пробує зрозуміти своє  положення. Доки такі духи не почнуть  розуміти їх істинне Я, вони продовжуватимуть тільки вірити тому, що вони бачать перед своїми  очима. Проте, ми все-таки не засуджуємо такі духи і ми приймаємо до уваги те, що ними керує їх его. Тільки випробування  викликає зсув  у свідомості, коли кожен починає розпитувати мету життя. Правда прийде до всіх у заданий час  і цей період на Землі - ідеальний час, щоб запитати  про мету життя. Для людей  без деякої форми віри – це дуже скрутний час, оскільки вони розпитують, чому Бог Любові дозволяє такі звірства, які відбуваються зараз.

Sunday, September 21, 2014

19:09:2014


SaLuSa, September 19, 2014
СаЛуСа, 19 вересня, 2014

Вібрації і впливи останнього циклу відживають, оскільки вони заміняються  більш вдосконаленими  з Нового Віку. Існує  битва за верховенство між темрявою і Світлом, але не спростовується те,  що Світлу призначено  панувати. Темрява неухильно втрачає владу і байдуже, скільки вони будуть намагатися, вони не зможуть відвернути свою кончину. Проте, їх треба  враховувати до тих пір, поки їх влада не усунута. Це не може довго тривати і вони вже втрачають свій вплив там, де стосується мирських справ. Це - їх карма, щоб випробувати поразку і провал  їх плану глобального впливу. У їх великій зарозумілості вони дійсно уявили, що Бог дозволить їм спустошити населення. Вони планували ефектно скоротити його до "керованої" кількості, якою вони змогли б легко управляти. Тож не бійтеся, оскільки цей план  ніколи не буде дозволений, щоб заважати еволюції тих, хто  зі Світла.

Monday, September 15, 2014

12:09:2014



SaLuSa, September 12, 2014
СаЛуСа, 12 вересня, 2014

Дорогі,  ви маєте ще такий великий потенціал і з обережним плануванням ви поступово визнаєте, що свідомість розширюється. Це усе - частина  вашого еволюційного плану, яка  підготує вас до повної свідомості. Проте, це -  в майбутньому і у відповідний час вам допоможуть досягти такого підняття. Вже є усвідомлення зростання вашої  свідомості  і ви можете прийняти кредит за таке просування, оскільки ви добре вирішили   ваші завдання. У цей момент на Землі є духи, які  знаходяться на  різних рівнях свідомості  і це викликає багато тертя між різними групами. Ви не повинні дозволяти собі  відвертати увагу на те, що відбувається  навколо вас і повинні зосередитися на вашому власному просуванні. Більше не потрібно  приносити себе  в жертву вашого власного розвитку, щоб допомогти іншим, оскільки усі духи зараз знають, де вони і що їх очікує. Настав час, коли кожен дух повинен спрямовувати свою увагу на його життєвий план, роблячи його кращим, щоб досягти своєї мети. Будьте упевнені, що  ті, хто відчуває нестачу усвідомлення того, що це, отримає допомогу, щоб досягти стільки, скільки  можливо.

Saturday, September 6, 2014

05:09:2014



SaLuSa, September 5, 2014
СаЛуСа, 5 вересня, 2014

Була встановлена стадія, оскільки  ви піднімаєтеся до  рівнів вищих вібрацій. Ми не дозволимо перешкоджати прогресу наявним  темним силам, які все ще вважають, що вони можуть успадкувати Землю через величезний прогрес в їх технології. Діють набагато більші  сили, які завжди гарантують Світлу верховну владу. Цей план був сформульований  дуже давно і зараз настав час  просувати його таким чином, що людина може ступити повністю на шлях, який веде  до завершення. Так ви можете проігнорувати будь-які ознаки, але знайте, що з'являється нова Земля. З цим прийдуть всілякі Галактичні зміни, які повинні перенести  вас в Золоте Століття, як вам обіцяли. Ви довго чекали цього часу і ви були вибрані, щоб бути передвісниками  Нового Віку. Глибоко в душі  ви знаєте, що це вірно і оскільки вібрації продовжують підніматися, тож ваші рівні свідомості також розширюються. В усій живій матерії існує частка Бога і по суті  ви завжди  будете нез'ясовною частиною Бога. Ніщо існуюче не може уникнути  кінець кінцем повернення до Бога, тому що ви всі Єдині.

terra galactica


Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN

埋め込み画像 4埋め込み画像 5

Morgan Kochel says:

Conversation with
A Man Who Went to Mars
by Morgan
Kochel

Morgan Kochel says:

…"And there you have it! This was the end of our discussion about the Mars mission, but I have remained in touch with Chad. At this point, I hope to be able to convince him to do a video or TV interview, but of course, there will be more than a few obstacles to overcome, the main one being that he may currently be in some danger if he goes public.

Furthermore, there is always the barrier of peoples' understandable skepticism.

As I said in the beginning, I cannot verify this story for anyone, nor is my intent to convince anyone of its veracity. My goal is only to help him get his story heard, because if this story IS true, the people of this planet are being lied to on a grand scale, and perhaps this will eventually help the UFO Disclosure Movement. It's time for the lies to be uncovered, and time for the truth -- whatever that may be -- to be known once and for all.

Please read and spread. Thanks

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image
Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel - click image

2012